Xbox Game Pass: Επίσημο το νέο συνδρομητικό πακέτο για "φίλους και οικογένειες"

Η Microsoft λανσάρει πιλοτικά το νέο "Game Pass Friends & Family"
02 Σεπτεμβρίου 2022 13:28
Xbox Game Pass: Επίσημο το νέο συνδρομητικό πακέτο για "φίλους και οικογένειες"

Εδώ και καιρό φημολογείται ότι η Microsoft ετοιμάζει ένα οικογενειακό πακέτο για τη δημοφιλή υπηρεσία της Xbox Game Pass και τώρα ήρθε η επιβεβαίωση. 

Με κάθε επισημότητα η Microsoft ξεκίνησε το λανσάρισμα του Xbox Game Pass Friends & Family, ενός νέου συνδρομητικού πακέτου το οποίο, όπως προδίδει και η ονομασία του, ενδείκνυται για παρέες και οικογένειες. 

Σε αυτό επιτρέπεται ο διαμοιρασμός της Game Pass συνδρομής με έως και τέσσερις άλλους παίκτες, δηλαδή πέντε άτομα συνολικά -μαζί με τον ιδιοκτήτη- μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του. Φυσικά ο κάθε παίκτης θα διατηρεί το δικό του προφίλ έτσι ώστε να μην ανησυχείτε π.χ. για το εάν σας διαγράψουν την πρόοδο σε ένα παιχνίδι. Ωστόσο, προς το παρόν, η εν λόγω συνδρομή είναι διαθέσιμη μόνο στην Κολομβία και την Ιρλανδία. 

Το κόστος του Friends & Family πακέτου ανέρχεται στα €21.99/ μήνα βάσει τιμής στην Ιρλανδία, σε σχέση με τα €12.99 που κοστίζει το πακέτο Xbox Game Pass Ultimate. 

Θα έρθει και σε άλλες χώρες;

Η Microsoft αρκέστηκε σε μια λιτή δήλωση, η οποία αναφέρει ότι μελλοντικά μπορεί να προστεθούν περαιτέρω υποστηριζόμενες χώρες. To πότε λοιπόν θα γίνει διαθέσιμο και στην Ελλάδα παραμένει άγνωστο ακόμα: 

Αυτή την στιγμή δοκιμάζουμε πιλοτικά το πακέτο σε Κολομβία και Ιρλανδία. Μελλοντικά μπορεί να προστεθούν χώρες ή περιοχές μέσα στους επόμενους μήνες.