Assassin's Creed: Νέα μεγάλη διαρροή αποκαλύπτει πληροφορίες για τον επόμενο τίτλο!

Λίγο πριν το μεγάλο event της Ubisoft για το μέλλον του Assassin's Creed franchise
30 Αυγούστου 2022 18:57
Assassin's Creed: Νέα μεγάλη διαρροή αποκαλύπτει πληροφορίες για τον επόμενο τίτλο!

Νέες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια για το επόμενο Assassin's Creed παιχνίδι, το οποίο πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός του 2022. 

Τα νέα στοιχεία που παραθέτει ο YouTuber, "J0nathan", επιβεβαιώνουν τον τίτλο του, που θα είναι Assassin's Creed Mirage και λογικά πρόκειται για το παιχνίδι που μέχρι πρότινος γνωρίζαμε ως "Assassin's Creed Rift" και θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2023

Το AC Mirage θα λαμβάνει χώρα στη Βαγδάτη προς το τέλος του 800 μ.Χ., σύμφωνα πάντα με τη νεότερη διαρροή, και θα πρωταγωνιστεί ο Basim του Assassin's Creed Valhalla, σε νεαρή ηλικία όμως πριν φτάσει στους Hidden Ones. Θα είναι μικρότερης κλίμακας παιχνίδι, μιας και η ανάπτυξή του ξεκίνησε σαν expansion του "Valhalla" και θα αποτελεί μια "επιστροφή στις ρίζες" για τη σειρά. 

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα απλοποιείται σημαντικά το gameplay θυμίζοντας το πρώτο Assassin's Creed του 2007, με λιγότερα RPG στοιχεία, χωρίς leveling σύστημα και την έλλειψη συστήματος διαλόγων

Τις περισσότερες πληροφορίες εξ΄αυτών αναμεταδίδει και επιβεβαιώνει ο έγκριτος ρεπόρτερ του Bloomberg, Jason Schreier, όπως την ημερομηνία κυκλοφορίας, το όνομα, την επιστροφή στις ρίζες, αλλά όχι και το γεγονός ότι θα περιλαμβάνει πολλές πόλεις προς εξερεύνηση. 

Φυσικά όλα τα παραπάνω θεωρούνται φήμες μέχρι να επιβεβαιωθούν επίσημα από τα χείλη της Ubisoft. 

Έρχεται remake του Assassin's Creed (2007);

Ο ίδιος YouTuber μεταφέρει μια φήμη, που δεν έχει επιβεβαιωθεί από αλλού, που λέει πως η Ubisoft ετοιμάζει κάτω από άκρα μυστικότητα το remake του Assassin's Creed 1, το οποίο θα βασίζεται στη ραχοκοκαλιά του "Mirage" και θα χρησιμοποιεί αρκετά από τα assets του. 

Λέγεται επίσης ότι το remake του AC1 θα συμπεριλαμβάνεται σε ένα μελλοντικό Season Pass που θα περιλαμβάνει DLC στη Κωνσταντινούπολη εκεί όπου ο Basim συναντά τον Sigurd. 

Πότε θα δούμε επίσημα το μέλλον των Assassin’s Creed;

Η Ubisoft έχει ήδη ανακοινώσει πως το μέλλον του Assassins Creed θα αποκαλυφθεί το Σεπτέμβριο, όπως σας ενημερώσαμε. Μάλιστα, ο γαλλικός κολοσσός έχει δρομολογήσει ένα Ubisoft Forward event για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 10:00 μ.μ., το οποίο μάλλον θα φιλοξενήσει τις σχετικές αποκαλύψεις.