Παρακολουθήστε 10 λεπτά gameplay πλάνων από το Forspoken

Ο τίτλος της Square Enix θα φτάσει στα χέρια σας τον Γενάρη
25 Αυγούστου 2022 13:21
Παρακολουθήστε 10 λεπτά gameplay πλάνων από το Forspoken

H Square Enix μαζί με την Luminous Productions έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας ένα ολοκαίνουργιο βίντεο που αφορά το επερχόμενο παιχνίδι, Forspoken. Η ομάδα ανάπτυξης θέλει να σας δείξει περισσότερα πράγματα από το πόνημά της, το οποίο αναμένεται να ανέβει στα ράφια των καταστημάτων τον Ιανουάριο και γι’ αυτό το λόγο, το νέο trailer έχει διάρκεια τα 10 λεπτά.

Έτσι, στο νέο βίντεο παίρνουμε μια χορταστική ματιά από τον action RPG τίτλο της εταιρίας και μεταξύ άλλων θέλει να σας παρουσιάσει όλα αυτά που έχει να προσφέρει ο κόσμος της Athia.

Η λεζάντα του βίντεο λέει τα εξής:

Μάθετε πώς να κυριαρχείτε σε ισχυρές μαγικές ικανότητες, να περιηγείστε σε ύπουλο έδαφος και να νικήσετε τρομερούς, διεφθαρμένους εχθρούς ως ο Frey στο Forspoken.

Για να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, στο Forspoken οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο της Frey Holland, η οποία τηλεμεταφέρεται μυστηριωδώς από τη Νέα Υόρκη στην πανέμορφη, αλλά επικίνδυνη Athia, με ένα μαγικό βραχιόλι που έχει αισθήσεις να είναι τυλιγμένο γύρω από το μπράτσο της. Η νέα της αυτή κυνική σύντροφος θα βοηθήσει την Frey να επιβιώσει και να αναζητήσει ένα καινούργιο σπίτι.

Το Forspoken αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου του 2023 αποκλειστικά για το PlayStation 5 και το PC. Παρακολουθήστε το νέο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.