Forspoken: Το νέο action παιχνίδι των PS5 και PC απέκτησε launch trailer!

Έτοιμο για την κυκλοφορία του
19 Ιανουαρίου 2023 19:05
Forspoken: Το νέο action παιχνίδι των PS5 και PC απέκτησε launch trailer!

Η Square Enix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer από το action παιχνίδι, Forspoken, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες στα PlayStation 5 και PC.

Ο open-world τίτλος υπόσχεται να σας χαρίσει μία συγκλονιστικό περιπέτεια με κεντρικό πρόσωπο την Frey, η οποία μεταφέρεται σε ένα πανέμορφο, αλλά και αμείλικτο κόσμο της Athia. Αναζητώντας τον δρόμο της επιστροφής, η Frey πρέπει να χρησιμοποιήσει τις μαγικές της ικανότητες για να διασχίσει τεράστια τοπία, να αντιμετωπίσει τερατώδη πλάσματα και να κατατροπώσει τις Tantas.

Μερικές πληροφορίες για το Forspoken:

Το Forspoken σχεδιάστηκε ώστε να αξιοποιεί την πλήρη ισχύ του υλικού του PlayStation 5, με τη φιλοσοφία της Luminous Productions (Final Fantasy XV) να δημιουργεί πρωτόγνωρες εμπειρίες gaming που συνδυάζουν τελευταία τεχνολογία με δημιουργικότητα.

Συνδυάζοντας ηλεκτρονικά μπιτ και στοιχεία φαντασίας, το σάουντρακ του Forspoken γράφτηκε από τους βραβευμένους με BAFTA συνθέτες Bear McCreary (God Of War, τηλεοπτική σειρά The Walking Dead) και Garry Schyman (σειρά BioShock).

Ωστόσο, το Forspoken θα είναι «πολύ βαρύ» για τους υπολογιστές και αυτό φάνηκε πρόσφατα όταν αποκαλύφθηκαν οι απαιτήσεις συστήματος. Για να δείτε αν το PC σας μπορεί να τρέξει το παιχνίδι, πατήστε εδώ.

Πότε θα κυκλοφορήσει το Forspoken;

Το Forspoken αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου του 2023 αποκλειστικά για το PlayStation 5 και το PC. Δείτε το launch trailer του παρακάτω.