Το internet πιστεύει πως το Matrix θα έρθει στο MultiVersus

Σχετικά assets ανακαλύφθηκαν με datamining
18 Αυγούστου 2022 14:25
Το internet πιστεύει πως το Matrix θα έρθει στο MultiVersus

Όπως σας ενημερώσαμε, πριν μερικές έγινε διαθέσιμη η πρώτη σεζόν του εξαιρετικά δημοφιλούς MultiVersus, η οποία έφερε στο παιχνίδι διάφορους νέους χαρακτήρες, όπως οι Rick, Morty και Black Adam. Ωστόσο, η Warner Bros. δε φαίνεται πως έχει πρόθεση να σταματήσει τις νέες προσθήκες και οι fans πιστεύουν τώρα πως ετοιμάζεται να ρίξει στη μάχη χαρακτήρες των Matrix ταινιών, όπως ο Neo ή η Trinity.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, dataminers που σκαλίζουν τα αρχεία της PC έκδοσης του τίτλου, ανακάλυψαν διάφορα σχετικά assets που προστέθηκαν με το μεγάλο patch της 1ης σεζόν. Συγκεκριμένα, βρέθηκε ένα banner με ονομασία ‘Digital Reality’, το οποίο θυμίζει τα χαρακτηριστικά πράσινα γράμματα που πέφτουν από τις ταινίες Matrix. Παράλληλα, προστέθηκε και ένα σχετικό texture που ονομάζεται ‘Matrix Pattern’.

Δυστυχώς, ο dataminer δε βρήκε αρχεία που να παραπέμπουν άμεσα σε κάποιον συγκεκριμένο χαρακτήρα, οπότε ενδέχεται να έχουμε να κάνουμε με τον Neo, την Trinity, τον Morpheus ή ίσως κάποιον άλλο ήρωα του σύμπαντος. Το μόνο σίγουρο είναι πως το φαντασμαγορικό kung-fu του Matrix ταιριάζει γάντι στο fighting παιχνίδι και μιας και ήδη περιλαμβάνει αρκετά άλλα IPs της Warner Bros. σίγουρα δε μοιάζει με μια προσθήκη που είναι εκτός της σφαίρας της πραγματικότητας.

Σύντομα, λοιπόν, ενδέχεται να γίνει πραγματικότητα το Keanu Reeves εναντίον LeBron James, τουλάχιστον ψηφιακά. Γιατί όχι εξάλλου;

Φωτογραφίες από τα Matrix αρχεία που βρέθηκαν στα δεδομένα του Multiversus:

Να σας υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και Windows PC, με πλήρες cross-play μεταξύ όλων των κονσολών και υπολογιστών.