MultiVersus: Η 1η σεζόν έφτασε μαζί με τους Black Adam και Stripe

Καθώς και με πολλά nerfs και buffs
16 Αυγούστου 2022 23:48
MultiVersus: Η 1η σεζόν έφτασε μαζί με τους Black Adam και Stripe

Πιστή στην υπόσχεσή της, η First Player Games έκανε διαθέσιμη την πρώτη σεζόν του εξαιρετικά δημοφιλούς MultiVersus, η οποία πέρα από τον Morty που γνωρίζαμε ήδη, έφερε επίσης στο παιχνίδι και δύο επιπλέον χαρακτήρες έκπληξη.

Ο λόγος γίνεται για τον Black Adam, τον αντι-ήρωα της DC που σύντομα θα αποκτήσει τη δική του ταινία με τον Dwayne Johnson και για τον Stripe, ο οποίος προέρχεται από το γνωστό σύμπαν των Gremlins. Συγχρόνως, η νέα σεζόν πρόσθεσε στο MultiVersus και ένα ολοκαίνουργιο Battle Pass, με μπόλικα καλούδια τόσο για τους δωρεάν παίκτες όσο και για αυτούς που θα αποφασίσουν να το αγοράσουν, δύο νέα modes (Classic Arcade & Ranked) και μια πληθώρα από nerfs και buffs που φέρνουν τα πάνω κάτω στην ισορροπία του ρόστερ.

Μεταξύ άλλων οι Bugs Bunny, Velma και Finn, τρεις χαρακτήρες που θεωρούνταν οι καλύτεροι στο παιχνίδι δέχθηκαν σημαντικά nerfs, ενώ οι Arya Stark, LeBron James και Wonder Woman έγιναν πιο ισχυροί. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως το rotation των δωρεάν χαρακτήρων άλλαξε και έτσι τη θέση των Superman, Garnet, Reindog και Finn ήρθαν να πάρουν οι Arya Stark, Batman, LeBron James και Steven Universe.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το changelog του patch της πρώτης σεζόν του MultiVersus πατώντας εδώ, ενώ πληροφορίες σχετικά με όλα τα αντικείμενα του νέου Battle Pass μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One και Windows PC, με πλήρες cross-play μεταξύ όλων των κονσολών και υπολογιστών.

Tags: