MultiVersus: Το δωρεάν παιχνίδι που επανακυκλοφορεί και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο Steam (ΒΙΝΤΕΟ)

Το relaunch έγινε με χιλιάδες ταυτόχρονους παίκτες
29 Μαΐου 2024 18:10
MultiVersus: Το δωρεάν παιχνίδι που επανακυκλοφορεί και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο Steam (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επιστροφή του MultiVersus από την Warner Bros. Games είναι γεγονός μετά την απομάκρυνσή του από τα ψηφιακά καταστήματα. Αρχικά, το παιχνίδι βρισκόταν σε open beta που είχε ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2022 και μέσα σε 2 μήνες είχε ξεπεράσει τους 20 εκατομμύρια παίκτες. Ωστόσο, πλέον επανακυκλοφορεί εντελώς δωρεάν σε κονσόλες και PC και γνωρίζει ήδη μεγάλη επιτυχία, ειδικά στο Steam.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, πρόκειται για ένα platform fighting παιχνίδι, το οποίο είναι παρόμοιο με το Super Smash Bros. της Nintendo. Το ροστερ του MultiVersus απαρτίζουν όμως οι πασίγνωστοι χαρακτήρες της Warner και της DC, όπως ο Batman, ο Bugs Bunny, o Shaggy, ο Tom και ο Jerry, o Taz και πολλοί άλλοι.

Όπως μαθαίνουμε τώρα από το SteamDB, το παιχνίδι κατάφερε να ξεπεράσει τους 114.000 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam. Την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε, ο τίτλος της Warner Bros είχε δει 153.433 ταυτόχρονους παίκτες στο Steam. Πρόκειται για ένα αρκετά καλό νούμερο, σχεδόν ίδιο με αυτό του πρώτου λανσαρίσματος, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι μιλάμε για μία πλέον επίσημη κυκλοφορία, εφόσον ο τίτλος είχε εμφανιστεί αρχικά πριν δύο χρόνια.

MultiVersus: Επιστρέφει το τύπου Smash fighting με νέα μηχανή γραφικών, modes και χαρακτήρες

Στο παιχνίδι προστέθηκαν πλέον και νέοι χαρακτήρες, όπως είναι ο Joker της DC, ο Jason Voorhees από το Παρασκευή και 13, ενώ αναμένεται και ο Agent Smith από το The Matrix κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν. Μπορεί το παιχνίδι να βρισκόταν εκτός καταστημάτων για έναν ολόκληρο χρόνο, αλλά έγιναν πολλές αλλαγές. Πρώτη και σημαντικότερη, το παιχνίδι τρέχει πλέον στην Unreal Engine 5 μηχανή γραφικών. Χάρη σε αυτή τη μετάβαση τα γραφικά έχουν βελτιωθεί, όπως επίσης και η απόδοση. Παράλληλα, νέα επίπεδα έχουν προστεθεί, το netcode είναι καλύτερο, ενώ οι δημιουργοί έχουν ετοιμάσει και ένα PvE mode.

Το MultiVersus κυκλοφορεί στα α Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC.

Tags: