Σας “κλέβουν” οι φίλοι σας στα παιχνίδια; Η έξυπνη ιδέα ενός παίκτη που θα σας “σώσει” (ΦΩΤΟ)

Το είδαμε και αυτό…
08 Αυγούστου 2022 19:39
Σας “κλέβουν” οι φίλοι σας στα παιχνίδια; Η έξυπνη ιδέα ενός παίκτη που θα σας “σώσει” (ΦΩΤΟ)

Όταν ήμασταν μικροί, πολλοί από εμάς «κρυφοκοιτούσαμε» στην οθόνη του φίλου μας για να δούμε σε πιο σημείο του χάρτη βρίσκεται, όταν παίζαμε κάποιο “LAN” παιχνίδι. Ακόμη και σήμερα κοιτάμε στα κρυφά τον αντίπαλό μας σε κάποιο FIFA ματσάκι, όταν πάμε στα πέναλτι ή και όταν παίζουμε ένα fighting παιχνίδι. Λοιπόν…βρέθηκε ένας τρόπος για να αποφύγετε όλα αυτά!

Συγκεκριμένα, ένας διαγωνιζόμενος του EVO 2022, ήθελε να αποφύγει όλα τα παραπάνω και βρήκε τη λύση! Κατά τη διάρκεια ενός τουρνουά του Street Fighter 5 έκρυψε τα χέρια του με τον πιο εύκολο και ευρηματικό τρόπο (θα έλεγε κανείς), έτσι ώστε ο αντίπαλός του να μη βλέπει τα κουμπιά που πατάει.

Συγκεκριμένα, ο kaworuscott ανέβασε στο Reddit μία εικόνα από την εκδήλωση του Street Fighter που δείχνει έναν παίκτη, ο οποίος έκρυψε τα χέρια του μέσα σε μία μεγάλη κούτα της Amazon, για να μη βλέπουν οι αντίπαλοί του τις κινήσεις του. Αυτός ο τρόπος μπορεί να μοιάζει «κάπως», όμως σίγουρα είναι πολύ αποτελεσματικός!

Δείτε το post παρακάτω:

Φυσικά, αυτό το post στο Reddit έγινε πολύ γρήγορα viral, μετράει περισσότερα από 3000 σχόλια και εκατοντάδες shares σε όλα τα social media. 

Τι λέτε, λοιπόν; θα το δοκιμάσετε την επόμενη φορά που θα μαζευτείτε με την παρέα σας για να παίξετε co-op παιχνίδια; Πείτε μας στα σχόλια!

Tags: