Το EA Sports FC ξεκίνησε από τώρα τις μεταγραφές - Θα είναι ο μεγάλος χορηγός της La Liga

Συμφωνία ύψους 30 εκατ. ευρώ με το ισπανικό πρωτάθλημα
02 Αυγούστου 2022 18:56
Το EA Sports FC ξεκίνησε από τώρα τις μεταγραφές - Θα είναι ο μεγάλος χορηγός της La Liga

Η EA Sports ξεκίνησε από τώρα τις συνεργασίες της για το μετά-FIFA μέλλον των ποδοσφαιρικών της τίτλων που θα ονομάζεται EA Sports FC

Ανακοίνωσε, λοιπόν, και επίσημα ότι ήρθε σε συμφωνία με το ισπανικό πρωτάθλημα, κοινώς τη La Liga, ώστε η EA Sports να είναι ο μεγάλος χορηγός του. Εκτός αυτού από τη σεζόν 2023/2024 ξεκινάει η πολυετής συνεργασία του EA Sports FC με τη La Liga για τα δικαιώματα της Α' και Β' Κατηγορίας Ισπανίας, των ονομάτων και των ομάδων της.

Επίσης θα ενσωματώνει τα νέα τηλεοπτικά γραφικά της "La Liga EA Sports" από την σεζόν 2023-24 στην αναπαράσταση της τηλεοπτικής μετάδοσης εντός του παιχνιδιού, EA Sports FC.

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Marca το ύψος της συμφωνίας αγγίζει τα €30 εκατ. ετησίως, χωρίς να γίνεται γνωστό για πόσα χρόνια διαρκεί. 

Να θυμίσουμε πως ύστερα από την διαμάχη μεταξύ FIFA και EA Sports, το FIFA 23 θα είναι ο τελευταίος τίτλος της EA που θα κυκλοφορεί με την πασίγνωστη ονομασία, καθώς από το 2024 και έπειτα το δικό της "ποδοσφαιράκι" θα ονομάζεται EA Sports FC

Το FIFA 23 θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου 2022