PS4 και PS5 – Έρχεται το δεύτερο κύμα των καλοκαιρινών εκπτώσεων

Με εκπτώσεις έως και 75% στο PlayStation Store 
02 Αυγούστου 2022 19:42
PS4 και PS5 – Έρχεται το δεύτερο κύμα των καλοκαιρινών εκπτώσεων

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, στις 20 Ιουλίου ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις του PlayStation Store στα PS4 και PS5, με προσφορές έως και 75% σε εκατοντάδες παιχνίδια και πακέτα επέκτασης. Τώρα, το δεύτερο κύμα του Summer Sale του PlayStation είναι έτοιμο να ξεκινήσει, όπως ανακοίνωσε η εταιρία μέσα από μια ειδική ανάρτηση στο PlayStation Blog.

Συγκεκριμένα, αύριο, Τετάρτη 3 Αυγούστου η λίστα με τα παιχνίδια που πωλούνται σε μειωμένες τιμές θα αλλάξει. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Αρχικά, μερικές από τις υπάρχουσες προσφορές θα αποσυρθούν, οπότε αν σας ενδιαφέρει κάποιο παιχνίδι που πωλείται αυτή  τη στιγμή με έκπτωση, ενδεχομένως σήμερα να είναι η τελευταία ευκαιρία. Από την άλλη, θα ξεκινήσουν και διάφορες νέες προσφορές. Μεταξύ άλλων από αύριο θα πωλείται με έκπτωση και το Horizon Forbidden West, τόσο για το PS4 όσο και για το PS5.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλους τους τίτλους που πωλούνται αυτή τη στιγμή με έκπτωση στο ελληνικό PS Store στο πλαίσιο του Summer Sale. Παράλληλα, πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την ανανεωμένη λίστα των προσφορών, οι οποίες θα γίνουν από αύριο διαθέσιμες.

Το Summer Sale των PS4 και PS5 θα ολοκληρωθεί στις 17 Αυγούστου.