The Lost Wild: Το νέο survival horror της Annapurna έχει άρωμα από Jurassic Park (ΒΙΝΤΕΟ)

Προς το παρόν ξέρουμε ότι θα έρθει μόνο στο Steam
28 Ιουλίου 2022 23:30
The Lost Wild: Το νέο survival horror της Annapurna έχει άρωμα από Jurassic Park (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Annapurna Interactive κατά τη διάρκεια ενός νέου event ανακοίνωσε το The Lost Wild, ένα survival horror παιχνίδι, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Great Ape Games και έχει έντονο άρωμα από το θρυλικό franchise, Jurassic Park.

Πρόκειται για ένα πρώτου προσώπου παιχνίδι και στο πρώτο βίντεο βλέπουμε έναν χαρακτήρα να εξερευνά μια πυκνή ζούγκλα, που είναι γεμάτη από δεινόσαυρους. Προς το παρόν δε γνωρίζουμε ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά η Annapurna επιβεβαίωσε ότι θα έρθει στο Steam, “σύντομα”.

Η επίσημη σύνοψη του παιχνιδιού αναφέρει τα εξής:

Το The Lost Wild είναι ένα συναρπαστικό και κινηματογραφικό παιχνίδι δεινοσαύρων που αποτυπώνει τον σεβασμό και τον τρόμο των πιο υπέροχων θηρίων της φύσης. Ελάτε πρόσωπο με πρόσωπο με δεινόσαυρους που συμπεριφέρονται σαν άγρια ζώα, όχι σαν τέρατα.

Εξερευνήστε μια προϊστορική έρημο όπου βρίσκεστε ακριβώς στο κέντρο της τροφικής αλυσίδας. Μείνετε σε εγρήγορση και αποφύγετε. Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, τρέξτε ή προσπαθήστε να εκφοβίσετε τους δεινόσαυρους χρησιμοποιώντας μη θανατηφόρα όπλα.

Μια περιπέτεια τρόμου και επιβίωσης για την υπέρβαση των πιο τρομερών μορφών ζωής της φύσης. Εξερευνήστε καταπράσινες ερευνητικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται μέσα στη ζούγκλα και παράλληλα μαζέψτε resources, αποφύγετε εχθρούς και ξετυλίξτε το μυστήριο στην καρδιά του νησιού.

Παρακολουθήστε το πρώτο teaser βίντεο του The Lost Wild μέσα από τον player που ακολουθεί.