Ένα νέο παράξενο Silent Hill παιχνίδι αναπτύσσει η Annapurna - Δείτε το teaser

Αναπτύσσεται από το στούντιο πίσω από τα Stories Untold και Observation
20 Οκτωβρίου 2022 00:05
Ένα νέο παράξενο Silent Hill παιχνίδι αναπτύσσει η Annapurna - Δείτε το teaser

Εν μέσω της ειδική παρουσίας της Konami για το μέλλον του Silent Hill franchise είχαμε την ανακοίνωση ενός νέου τίτλου που θα εκδώσει η Annapurna Interactive. 

Ο λόγος για το Silent Hill: Townfall το οποίο παρουσιάστηκε με ένα λιτό teaser trailer και το οποίο περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου προς το παρόν. Το αναπτύσσει η NoCode, το στούντιο που μας έχει χαρίσει τα πολυβραβευμένα Stories Untold και Observation

Το teaser trailer είναι αρκετά φειδωλό και δείχνει έναν φορητό δέκτη τηλεόρασης και πολλές αλλόκοτες εικόνες να τρεμοπαίζουν, ενώ και το voiceover που ακούγεται χτίζει ένα ανατριχιαστικό σκηνικό για κάποιον που έχει παγιδευτεί στο Silent Hill. 

Ο director του τίτλου, Jon McKellan άφησε να εννοηθεί πως το teaser κρύβει πολλά μυστικά και κάλεσε τους πάντες να το δουν με περισσότερη προσοχή. Υπάρχουν κάποιοι στα social media που ισχυρίζονται ότι πρόκειται για ένα first-person παιχνίδι στο σύμπαν του Silent Hill, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. 

Οι developers υπόσχονται να επιστρέψουν το 2023 και να μας δείξουν περισσότερα για το Silent Hill: Townfall. Δείτε το teaser trailer παρακάτω: