Το Bloodlines 2 δεν έχει ακυρωθεί – «Είναι σε καλά χέρια»

Νέες δηλώσεις από την Paradox Interactive
20 Ιουλίου 2022 18:51
Το Bloodlines 2 δεν έχει ακυρωθεί – «Είναι σε καλά χέρια»

Το Vampire the Masquerade: Bloodlines 2 είναι ένα παιχνίδι που έχει περάσει από σαράντα κύματα, αφού μετά από τις αναβολές και τις αποχωρήσεις πολλαπλών σημαντικών στελεχών της ομάδας ανάπτυξής του το 2020, η Paradox Interactive αποφάσισε να δώσει το project σε εξ ολοκλήρου άλλα χέρια.

Από τις αρχές του 2021, λοιπόν, οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο, με την κοινότητα να έχει πολλές απορίες. Έτσι, ο CEO της publishing εταιρίας, Fredrik Wester, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το τοπίο, δηλώνοντας πως η ανάπτυξη δεν έχει ακυρωθεί και πως το project βρίσκεται σε καλά χέρια.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δήλωσε:

Μιας και δέχομαι αυτή την ερώτηση τακτικά στο Twitter, νομίζω πως αυτές οι πληροφορίες μπορεί να ενδιαφέρουν τουλάχιστον μερικούς από εσάς:

Το Bloodlines είναι υπό ανάπτυξη και θα σας αποκαλύψουμε περισσότερα όταν είναι έτοιμο.

Το παιχνίδι είναι σε καλά χέρια και ανυπομονούμε να σας το δείξουμε, όταν τόσο η ομάδα όσο και το παιχνίδι είναι σε έτοιμα.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, το project δεν πρόκειται να παρουσιαστεί στην επερχόμενη PDXCon, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο, ενώ είναι πιθανό πως δε θα το δούμε ούτε εντός του 2022 γενικότερα.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως το Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 δεν είναι το μόνο παιχνίδι που θα μεταφέρει τους παίκτες στο ‘World of Darkness’ και έτσι οι λάτρεις του σύμπαντος μπορούν μέχρι την κυκλοφορία του να ριχτούν στις battle royale αρένες του Bloodhunt ή να δοκιμάσουν το single-player Swansong.