Η νέα εξέλιξη του Battle Royale έχει βαμπίρ, όπλα και αίμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο παιχνίδι της σειράς Vampire: The Masquerade
02 Νοεμβρίου 2020 08:46
Η νέα εξέλιξη του Battle Royale έχει βαμπίρ, όπλα και αίμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον τελευταίο καιρό η σειρά Vampire: The Masquerade έχει επιστρέψει για τα καλά, αφού έχουμε δει παιχνίδια όπως τα Coteries of New York, Shadows of New York και Night Road, ενώ αναμένονται και κυκλοφορίες όπως το Bloodlines 2 και το Swansong.

Η λίστα αυτή έρχεται να μεγαλώσει με ένα παιχνίδι που σίγουρα δε μπορούσαμε να προβλέψουμε. Η σειρά Vampire: The Masquerade θα υποδεχθεί μέσα στο δεύτερο μισό του 2021 τον πρώτο της Battle Royale τίτλο.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Sharkmob και σας καλεί να βιώσετε την επόμενη εξέλιξη του genre και να ριχτείτε στις multiplayer αρένες με το δικό σας βαμπίρ. Οι μάχες θα τοποθετούνται στους δρόμους και στις στέγες της Πράγας. Θα μπορείτε να διαλέξετε τον δικό σας τρόπο παιχνιδιού και να παίξετε solo ή με φίλους. Στη διάθεσή σας θα έχετε υπερφυσικές δυνάμεις, όπλα και φυσικά αίμα για να γίνετε δυνατότερος και να επιβιώσετε τη νύχτα.

Για την ώρα δε γνωρίζουμε περισσότερα για το παιχνίδι, αφού δεν έχει αποκαλυφθεί ούτε η τελική του ονομασία. Ωστόσο, τα φώτα της δημοσιότητας είδε το πρώτο trailer ανακοίνωσης, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από τον player που ακολουθεί.