Horizon Forbidden West: Ο τεχνικός τομέας αναβαθμίζεται ξανά με νέο patch για το PS5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δύο πολυαναμενόμενα χαρακτηριστικά καταφθάνουν
06 Ιουλίου 2022 18:51
Horizon Forbidden West: Ο τεχνικός τομέας αναβαθμίζεται ξανά με νέο patch για το PS5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Guerrilla Games εξέπληξε ευχάριστα τους παίκτες, αφού μετά το σημαντικό update του Ιουνίου για το Horizon Forbidden West, το οποίο διόρθωσε τα προβλήματα του Performance mode, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα της απεικόνισης, μόλις κυκλοφόρησε μια ακόμη μεγάλη ενημέρωση για το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, το patch 1.17 είναι πλέον διαθέσιμο για τις PS4 και PS5 εκδόσεις του τίτλου και θα κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους τους κατόχους της next-gen κονσόλας με σύγχρονες οθόνες ή τηλεοράσεις. Αναλυτικότερα, το παιχνίδι υποστηρίζει πλέον την Variable Refresh Rate (VRR) τεχνολογία, καθώς και High Refresh Rate (HFR).

Αυτό σημαίνει πως οι κάτοχοι τηλεοράσεων ή οθονών με VRR μπορούν να το ενεργοποιήσουν, απολαμβάνοντας ένα performance mode με ακόμη υψηλότερη ανάλυση, αφού μιας και οι μικρές πτώσεις των καρέ δεν μπορούν να παρατηρηθούν, ο dynamic resolution αλγόριθμος έχει το περιθώριο να είναι λιγότερο επιθετικός. Συγχρόνως, αν η οθόνη υποστηρίζει και High Refresh Rate, το performance mode του παιχνιδιού θα σταματήσει να είναι κλειδωμένο στα 60Hz, με απόδοση που θα κυμαίνεται μεταξύ 60Hz και 120Hz.

Τέλος, η Guerrilla Games πρόσθεσε και ένα τρίτο mode, το οποίο στέκεται μεταξύ του Performance και του Quality. Σε αυτό, αν η τηλεόραση υποστηρίζει VRR, ο τίτλος θα τρέχει στα 40Hz, δηλαδή πιο ομαλά από το Quality mode των 30FPS και συγχρόνως με γραφικά που είναι πιο καλά από το Performance Mode. Η εν λόγω λειτουργία ονομάζεται Balanced, αποτελώντας εξαιρετική εναλλακτική για τους κατόχους συμβατών οθονών.

Ακολουθεί το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση της κυκλοφορίας της νέας ενημέρωσης:

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τη λίστα με όλες τις αλλαγές, τις βελτιώσεις και τις προσθήκες του patch 1.17, το οποίο διορθώνει και αρκετά bugs, μέσα από το επίσημο subreddit, πατώντας εδώ.

Να σας υπενθυμίσουμε πως μπορείτε να βρείτε το review των Unboxholics για το Horizon Forbidden West, το οποίο επιμελήθηκε ο υπογράφων μαζί με τον Σάκη Κάρπα, πατώντας εδώ. Συγχρόνως, μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Σάκη και τον Αλέκο να απολαμβάνουν τη νέα περιπέτεια της Aloy στη μέση ενός δάσους πατώντας εδώ. Τέλος, μπορείτε να διαβάσετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες για την τηλεοπτική σειρά Horizon που ετοιμάζει το Netflix πατώντας εδώ.