Μερικές νέες πληροφορίες για τη σειρά του Horizon: Zero Dawn στο Netflix

Η Sony και το Netflix συνεργάζονται για την live-action τηλεοπτική μεταφορά του σύμπαντος της Guerrilla Games
28 Ιουνίου 2022 18:26
Μερικές νέες πληροφορίες για τη σειρά του Horizon: Zero Dawn στο Netflix

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε ότι το Netflix σε συνεργασία με την PlayStation Productions και τη Sony αναπτύσσουν την πρώτη live-action τηλεοπτική μεταφορά του "Horizon" franchise, το οποίο αποτελείται από τα Horizon Zero Dawn και Horizon Forbidden West

Πρόσφατα είχαμε μάθε από τον Jeff Grubb του Giant Bomb ότι η σειρά θα ονομάζεται -εκτός απροόπτου- "Horizon 2074" και τώρα ο ίδιος επιστρέφει για να αποκαλύψει μερικές νέες πληροφορίες για τα ονόματα που εμπλέκονται πίσω από τις κάμερες. 

Ο Grubb αντλεί τις πληροφορίες από το Directors Guild of Canada Ontario όπου συμπεριλαμβάνει τα ονόματα του συνεργείου της παραγωγής του Horizon 2074. Ανάμεσα στα ονόματα συγκαταλέγονται οι: Jack Boem (The Boys, What We Do in the Shadows - Α' βοηθός σκηνοθέτη), Adam Bockneck (The Boys, Resident Evil: Welcome to Racoon City - B' βοηθός σκηνοθέτη), η art director Michele Brady (The Expanse, Warehouse 13) και πολλοί ακόμα. 

Ωστόσο ακόμη δεν έχουμε μάθει ποιοι θα σκηνοθετούν, ποιος θα είναι ο showrunner και άλλα πρόσωπα-κλειδιά της παραγωγής. Γνωρίζουμε επίσης ότι βάσει του ονόματος της σειράς θα εκτυλίσσεται σε δύο διαφορετικές περιόδους, τόσο πριν όσο και μετά την πτώση του πολιτισμού. Τα βιντεοπαιχνίδια άλλωστε λαμβάνον χώρα πολλά χρόνια μετά το αποκαλυπτικό γεγονός που έφερε την καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού. 

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την σειρά του Horizon στο Netflix μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.