Το νέο mod του Silent Hill 2 εξαφανίζει ένα bug που υπήρχε εδώ και 20 χρόνια στο PC

Θυμάστε το bug που κράσαρε το παιχνίδι στην εγκατάσταση;
06 Ιουλίου 2022 15:08
Το νέο mod του Silent Hill 2 εξαφανίζει ένα bug που υπήρχε εδώ και 20 χρόνια στο PC

Οι modders του Silent Hill 2 μόλις κυκλοφόρησαν ένα νέο patch που αντιμετωπίζει ένα bug, το οποίο επηρέαζε τους παίκτες που προσπαθούσαν να τρέξουν το παιχνίδι στο PC. Το πρόβλημα αυτό που ουσιαστικά «κράσαρε» το παιχνίδι κατά τη διάρκεια του setup, είχε να κάνει με τους επεξεργαστές πολλαπλών πυρήνων και βασάνιζε τους παίκτες εδώ και σχεδόν 20 χρόνια.

Όταν κυκλοφόρησε ο τίτλος στις αρχές των '00s, πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν προβλήματα με το setup και πόσο μάλλον στις μέρες μας, που σχεδόν όλοι έχουν επεξεργαστές με πολλαπλούς πυρήνες.

Οι συγκεκριμένοι modders εργάζονται σε ένα μακροχρόνιο project που το ονομάζουν Silent Hill 2: Enhanced Edition και αυτό θα βελτιώσει τη συνολική εμπειρία. Συγκεκριμένα, έχουν φέρει widescreen υποστήριξη, αναβαθμισμένα γραφικά, καλύτερο ήχο και έχουν «εξαφανίσει» κάποια bugs.

To Silent Hill 2: Enhanced Edition φέρνει widescreen camera, υψηλής ευκρίνειας αναλύσεις, αναβαθμισμένες γραμματοσειρές και 2D εικόνες, καλύτερο ήχο, ομίχλη και νέες σκιάσεις, καλύτερα εφέ και πολλά ακόμη.

Έτσι, για πολλούς το παιχνίδι ήταν unplayable, με bugs και glitches και με αυτή τη νέα έκδοση φαίνεται πως έχουν βελτιωθεί τα περισσότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε αυτό το site.

Tags: