Μπορείτε να κερδίσετε την επίσημη gaming κονσόλα του Thor: Love and Thunder!  

Το θρυλικό Mjolnir παίρνει σάρκα και οστά ως Xbox Series X

Μπορείτε να κερδίσετε την επίσημη gaming κονσόλα του Thor: Love and Thunder!

Από όταν πρωτοαποκαλύφθηκε η ασυνήθιστη -για κονσόλα- εμφάνιση του Xbox Series X, ατέλειωτα memes έχουν παρομοιάσει το σύστημα με ψυγείο, αφυγραντήρα… μέχρι και με μπαζούκα! Ωστόσο, αυτό που μάλλον δεν παρατήρησαν οι περισσότεροι, είναι πως το design είναι ιδανικό για να μετατρέπει η κονσόλα στο Mjolnir, το περίφημο σφυρί του Thor.

Αυτή είναι μια ευκαιρία που εκμεταλλεύτηκε τώρα η Microsoft, συνεχίζοντας τη συνεργασία της με την Marvel. Συγκεκριμένα, για την προώθηση του επερχόμενου Thor: Love and Thunder, η εταιρία ετοίμασε μια άκρως συλλεκτική Xbox κονσόλα, η οποία είναι βαμμένη στα χρώματα του Mjolnir. Βέβαια, παρόλο που η επίσημη προωθητική εικόνα δείχνει και τη χειρολαβή του σφυριού, η κονσόλα πιθανότατα δεν έρχεται με κάτι τέτοιο, αφού η ιστοσελίδα της Microsoft κάνει λόγο για ένα πακέτο που διαθέτει μόνο αλλαγμένο εικαστικό.

Όπως και να ‘χει, η κονσόλα σίγουρα κλείνει το μάτι στους fans του υπερήρωα και μάλιστα δίνεται σε κλήρωση. Έτσι, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό για το ιδιαίτερο αυτό Marvel πακέτο μέσα από το tweet που ακολουθεί παρακάτω.

Το Thor: Love and Thunder θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Ιουλίου 2022 στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Η ταινία βρίσκει τον Thor σε ένα ταξίδι που όμοιό του δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά: την αναζήτηση της εσωτερικής του ηρεμίας, αλλά η απόσυρσή του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, τον Gorr the God Butcher, ο οποίος ζητά την εξόντωση όλων των θεών. Για να αντιμετωπίσει την απειλή, ο Thor στρατεύει την King Valkyrie, τον Korg και την πρώην του, Jane Foster, η οποία -προς έκπληξη του Thor- και ανεξήγητα κραδαίνει το μαγικό του σφυρί, το Mjolnir, ως την Mighty Thor. Μαζί θα ξεκινήσουν μια οδυνηρή κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο πίσω από την δίψα για εκδίκηση του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν είναι αργά.

Το cast περιλαμβάνει τους Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson και Jaimie Alexander να επιστρέφουν ως Thor, Jane Foster (τη νέα Mighty Thor), Valkyrie και Lady Sif αντίστοιχα. O Russell Crowe θα παίξει τον Δία, ο Christian Bale υποδύεται τον κακό "Gorr the Butcher", ενώ οι Chris Pratt, Karen Gillan, Dave Bautista και Pom Klementieff θα υποδυθούν τους Star-Lord, Nebula, Drax και Mantis, μαζί με τους Groot (Vin Diesel) και Rocket Racoon (Bradley Cooper), στη νέα σύνθεση των Guardians of the Galaxy. Στα "easter eggs" του cast ο Matt Damon επιστρέφει ως Fake Loki, μαζί με τον Sam Neill ως Fake Odin και την Melissa McCarthy ως Fake Hela.

Ροη ειδησεων