Ο Elijah Wood των Lord of the Rings αποκάλυψε πως «ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ» γι’ αυτό το παιχνίδι

Όπως φαίνεται είναι λάτρης της ιστορικής σειράς
30 Ιουνίου 2022 13:14
Ο Elijah Wood των Lord of the Rings αποκάλυψε πως «ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ» γι’ αυτό το παιχνίδι

Κάτι που ενδεχομένως να μη γνωρίζετε είναι πως ο Elijah Wood έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τα βιντεοπαιχνίδια, αφού πέρα από τη συμμετοχή του ως voice actor σε τίτλους όπως τα λατρεμένα Spyro και ιδιαίτερα projects όπως τα Transference, 11-11: Memories Retold και Psychonauts 2, δηλώνει και ο ίδιος gamer. Για παράδειγμα, σε συνεντεύξεις του στο παρελθόν έχει μιλήσει για παιχνίδια όπως το Silent Hill, ενώ το 2020 στη φάση των lockdowns περνούσε το χρόνο του με το Animal Crossing στο Nintendo Switch, όντας μάλιστα δραστήριο μέλος της κοινότητας.

Τώρα, ο πασίγνωστος ηθοποιός που έχουμε γνωρίσει μέσα από το ρόλο του ως Frodo στις Lord of the Rings ταινίες, αποκάλυψε μια ακόμη από τις gaming σειρές που λατρεύει. Συγκεκριμένα, ο Elijah φαίνεται πως είναι fan των αριστουργηματικών adventure παιχνιδιών της Lucasfilm Games και ειδικότερα των Monkey Island, αφού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter σχολίασε την πρόσφατη αποκάλυψη του πρώτου gameplay trailer του Return to Monkey Island.

Αναλυτικότερα, δε μπόρεσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του, γράφοντας χαρακτηριστικά και με κεφαλαία γράμματα πως «ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ». Το σχετικό του tweet ακολουθεί παρακάτω.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως για το Return of Monkey Island, ο Gilbert επιστράτευσε όλη την αυθεντική ομάδα, όπως τους συνθέτες Michael Land, Clint Bajakian και Peter McConnel, τον game designer Dave Grossman (Secret of Monkey Island), τον art director Rex Crowle, καθώς και τον voice actor του Guybrush Threepwood, τον Dominic Armato.

Δυστυχώς, ακόμη δε γνωρίζουμε την ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας, πέρα από την πληροφορία πως θα καταφθάσει κάποια στιγμή εντός του 2022 στα Nintendo Switch και PC.