Star Wars: Ο Temuera Morrison θα ήθελε ένα Boba Fett παιχνίδι, αλλά μήπως κάνει και tease;

Τι άφησε να εννοηθεί σε νέα του συνέντευξη ο ηθοποιός του Boba Fett
26 Ιουνίου 2022 18:33
Star Wars: Ο Temuera Morrison θα ήθελε ένα Boba Fett παιχνίδι, αλλά μήπως κάνει και tease;

Ο Temuera Morrison πρόσφατα υποδύθηκε ξανά τον Boba Fett στη δική του σειρά του Disney+, το "The Book of Boba Fett". Με μια πληθώρα Star Wars παιχνιδιών να βρίσκονται στον ορίζοντα, ο ηθοποιός μίλησε στο Gaming Bible αφήνοντας να εννοηθεί ότι ένα νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Star Wars βρίσκεται στα σκαριά και ίσως να πρωταγωνιστεί ο Boba Fett. 

Μιλώντας για το πως διαφέρει το γύρισμα μιας σειράς με αυτό ενός voice over λέει: "Είναι πολύ πολύ σκληρή δουλειά, δυσκολότερη από την ηθοποιία. Προσπαθείς να φέρεις συναίσθημα σε μια ηχογράφηση."

Το σημείο όμως που αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται ένα νέο Star Wars παιχνίδι και άφησε υπονοούμενο ότι συμμετέχει σε αυτό. Χαρακτηριστικά είπε: 

Να θα ήθελα στα σίγουρα ένα τέτοιο παιχνίδι. Στο gaming γίνονται όλα τα παραπάνω, επειδή σε μια ταινία ή μια σειρά όλα τελειώνουν κάποτε αλλά με ένα παιχνίδι μένεις σε αυτό παραπάνω χρόνο. Έρχονται ανακοινώσεις, αυτό μπορώ να σας το πω. 

Ο Morrison φαίνεται πως γνωρίζει πολλά παραπάνω αφήνοντας να εννοηθεί πως ίσως ετοιμάζεται κάποιο νέο Star Wars παιχνίδι που θα συμμετέχει ή ακόμη και να πρόκειται για ένα παιχνίδι με τον Boba Fett. Έχετε όλα τα δίκια να σας ξυπνούν τώρα οι μνήμες από το ακυρωθέν Star Wars 1313

Πάντως οι Star Wars fans έχουν να αναμένουν ένα σωρό συναρπαστικά παιχνίδια όπως το Star Wars Jedi: Survivor (2023), Knights of the Old Republic Remake, ένα "κινηματογραφικό action-adventure παιχνίδι" από τις Skydance και Lucasfilm Games δια χειρός Amy Hennig, ένα open-world Star Wars παιχνίδι από την Ubisoft με την Snowdrop engine, το Star Wars: Eclipse από την Quantic Dream, καθώς και δύο τίτλους από την Respawn, ένα FPS και ένα strategy Star Wars τίτλο.