Θυμάστε το ακυρωμένο Star Wars 1313 παιχνίδι που έριχνε σαγόνια; Διέρρευσαν νέα πλάνα!

Στα οποία ο πρωταγωνιστής είναι ο Boba Fett
27 Ιανουαρίου 2022 12:44
Θυμάστε το ακυρωμένο Star Wars 1313 παιχνίδι που έριχνε σαγόνια; Διέρρευσαν νέα πλάνα!

Πριν περίπου μια δεκαετία και συγκεκριμένα στην E3 2012, το Star Wars 1313 είχε καταφέρει να ξεχωρίσει τόσο για τους fans της σειράς όσο και για τους gamers γενικότερα, με ένα πραγματικά εντυπωσιακό -για τα δεδομένα της εποχής- trailer.

Ωστόσο, παρόλο που οι παίκτες ανυπομονούσαν, η ανάπτυξη του παιχνιδιού ακυρώθηκε, όταν η Disney εξαγόρασε τα δικαιώματα του franchise, κλείνοντας την LucasArts το 2013. Από τότε, μόνο το 2015 η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, απλά ανέφερε πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού μπορεί να συνεχιστεί και μέχρι σήμερα δεν ακούσαμε ποτέ ξανά το όνομά του από επίσημα χείλη.

Τώρα, το YouTube κανάλι The Vault κατάφερε να βρει ακυκλοφόρητα gameplay πλάνα που δείχνουν το παιχνίδι εν δράσει όπως δεν το είχαμε δει ποτέ ξανά! Το ακυρωμένο Star Wars: 1313 θα έβαζε τους παίκτες να ξεκινήσουν το ταξίδι τους με έναν νέο bounty hunter. Στη συνέχεια ο Boba Fett θα τον σκότωνε και θα γινόταν αυτός ο κεντρικός πρωταγωνιστής με το οποίο θα παίζατε για το υπόλοιπο παιχνίδι.

Τα γεγονότα θα λάμβαναν χώρα στο επίπεδο 1313 του κόσμου Coruscant. Μέσα από το μέχρι τώρα ακυκλοφόρητα πλάνα, λοιπόν, μπορείτε να δείτε τον Boba Fett να περιηγείται στην εν λόγω πόλη.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Ίσως το τελικό παιχνίδι να υπάρχει σε κάποιο παράλληλο σύμπαν ή σε ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά, αλλά για άλλη μια φορά μένουμε να αναρωτιόμαστε τι θα μπορούσε να έχει συμβεί. 

Πάντως αν θέλετε να πάρετε τη δόση σας από τον λατρεμένο bounty hunter του Star Wars franchise, έχετε πλέον και την επιλογή του The Book of Boba Fett, της νέας τηλεοπτικής σειράς του που προβάλλεται αυτή την περίοδο στο Disney+.