Fans ετοιμάζουν ολοκληρωμένο remake του Silent Hill στην Unreal Engine 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό…
25 Ιουνίου 2022 19:49
Fans ετοιμάζουν ολοκληρωμένο remake του Silent Hill στην Unreal Engine 5 (ΒΙΝΤΕΟ)

Εδώ και κυριολεκτικά χρόνια ακούγονται φήμες για την επιστροφή της λατρεμένης horror σειράς Silent Hill της Konami. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, έχει ακουστεί το όνομα του Hideo Kojima, έχουν διαρρεύσει εικόνες από ένα project, φημολογείται πως έρχεται remake του δευτέρου κεφαλαίου από την Blooper Team, ενώ έχουν υπάρξει ρεπορτάζ και για άλλα παράπλευρα projects.

Παρόλα αυτά, ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη εξέλιξη, οπότε μια ομάδα από fans αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Γνωρίστε την Codeless Games, ένα γκρουπ από λάτρεις των horror εμπειριών της Team Silent που κάνει remake τον πρώτο τίτλο χρησιμοποιώντας την προηγμένη Unreal Engine 5. Μάλιστα, η ανάπτυξη του project βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και έτσι η ομάδα έδωσε τώρα στα φώτα της δημοσιότητας ένα gameplay βίντεο δέκα λεπτών για να παρουσιάσει στην κοινότητα τη μέχρι τώρα δουλειά της.

Στο εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό βλέπουμε το Midwich Elementary School, ένα μεγάλο κτίριο που εξερευνά ο πρωταγωνιστής Harry Mason, προσπαθώντας να βρει την εξαφανισμένη κόρη του. Φυσικά, η ατμόσφαιρα είναι αφιλόξενη, με φώτα που αναβοσβήνουν, αίματα και το echo των βημάτων του χαρακτήρα που αυξάνει την ένταση.

Βέβαια, μιας και το Silent Hill είναι ένα τόσο λατρεμένο παιχνίδι, η Codeless Games ζήτησε τη γνώμη της κοινότητας για να βεβαιωθεί πως το τελικό remake θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες της. Χωρίς περεταίρω καθυστέρηση, λοιπόν, μπορείτε να δείτε το εν λόγω gameplay βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.