Το Hyenas είναι το νέο sci-fi shooter των δημιουργών του Alien Isolation

Στο οποίο θα κάνετε συνεργατικές ληστείες στο διάσημα
23 Ιουνίου 2022 18:46
Το Hyenas είναι το νέο sci-fi shooter των δημιουργών του Alien Isolation

Από το 2018 γνωρίζουμε πως η ομάδα του Alien Isolation και των Total War, η Creative Assembly, εργάζεται πάνω σε ένα ολοκαίνουργιο shooter IP. Τώρα, η βρετανική ομάδα της SEGA αποκάλυψε επιτέλους το νέο της project, το οποίο ακούσει στο όνομα Hyenas.

Πρόκειται για έναν φιλόδοξο ανταγωνιστικό multiplayer τίτλο, ο οποίος υπόσχεται μια φρέσκια εμπειρία στο FPS genre, επιτρέποντας στους παίκτες να απολαύσουν διάφορα δημιουργικά playstyles. Η επίσημη περιγραφή της Creative Assembly για τον κόσμο του παιχνιδιού τονίζει χαρακτηριστικά:

Στο Hyenas ο κόσμος έχει σπάσει... κυριολεκτικά. Οι δισεκατομμυριούχοι έφτασαν επιτέλους στον Άρη, αφήνοντας τη Γη και τους φόρους τους πολύ μακριά. Ωστόσο, η τεχνολογία μηδενικής βαρύτητας που τροφοδότησε το ταξίδι τους έχει καταστρέψει τον πλανήτη μας, μετατρέποντάς τον σε μια παρασυρόμενη παραγκούπολη που ονομάζεται ‘Taint’. Το μόνο πράγμα για το οποίο νοιάζονται οι πλούσιοι είναι τα σπάνια εμπορεύματα ποπ κουλτούρας από τις ζωές που άφησαν πίσω, τα οποία λεηλατούν από τα ερείπια για να επιπλώσουν τις επαύλεις τους στον Άρη.

Τι κάνουν, λοιπόν, οι παίκτες στο παιχνίδι; Ληστείες για τους villains! Όλα αυτά τα αντικείμενα είναι συγκεντρωμένα σε διαστρικά εμπορικά κέντρα γνωστά ως Plunderships. Σχηματίζοντας ομάδες των τριών, οι παίκτες θα πρέπει να αποφύγουν συναγερμούς, drones και εχθρούς, κουβαλώντας όσο περισσότερο merch μπορούν. Ωστόσο, πέρα από το PvE θα υπάρχει και PvP παράγοντας, αφού σε κάθε χάρτη θα υπάρχουν και άλλες τέσσερις αντίπαλες ομάδες που θα προσπαθούν να κλέψουν τα ίδια αντικείμενα.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη δράση σε μηδενική βαρύτητα και τα διάφορα συστήματα του Hyenas μέσα από το επίσημο trailer που συνόδευσε την ανακοίνωσή του.

Το Hyenas αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC τον επόμενο χρόνο.