Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Η Creative Assembly εργάζεται σε νέο tactical first person shooter

Έρχεται νέο IP από την ομάδα των Total War

Θέμης Μπολτσής
Θέμης Μπολτσής

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Η Creative Assembly εργάζεται σε νέο tactical first person shooter

Από το Νοέμβριο του περασμένου έτους, σας είχαμε ενημερώσει πως η Creative Assembly έχει αφοσιωθεί στην ανάπτυξη ενός εξ’ ολοκλήρου νέου IP. Τώρα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του στούντιο και συγκεκριμένα χάρη στην ανάρτηση μια νέας αγγελίας για ανοιχτή θέση εργασίας, μαθαίνουμε ένα νέο στοιχείο για το επόμενο παιχνίδι που ετοιμάζει η ταλαντούχα ομάδα. Περνώντας σε λεπτομέρειες, το βρετανικό στούντιο αναζητά έναν Senior UI Artist ο οποίος θα εργαστεί σε ένα “εξ ολοκλήρου νέο και συναρπαστικό First Person Tactical Shooter IP.

Να σας υπενθυμίσουμε πως στον πυρήνα του DNA της ομάδας βρίσκονται τα strategy παιχνίδια, αφού ένα μεγάλο μέρος της  Creative Assembly ασχολείται αποκλειστικά με το Total War franchise. Ωστόσο, η ομάδα έχει αποδείξει πως μπορεί να παραδώσει εξίσου καλά παιχνίδια και σε άλλα genres, όπως τα κατάφερε με το Alien: Isolation, το οποίο εντάσσεται στο survival horror είδος. Οπότε σίγουρα περιμένουνε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε το νέο tactical FPS της ομάδας.

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.