Αποκλειστικό στο Epic Games Store το Total War Saga: Troy και εντελώς δωρεάν για 24 ώρες

Ο νέος τίτλος της Creative Assembly καταφθάνει τον Αύγουστο
02 Ιουνίου 2020 19:48
Αποκλειστικό στο Epic Games Store το Total War Saga: Troy και εντελώς δωρεάν για 24 ώρες

Η Sega μόλις ανακοίνωσε ότι ο επερχόμενος τίτλος στρατηγικής, Total War Saga: Troy θα καταφθάσει αποκλειστικά στο Epic Games Store. Ωστόσο, όταν κάνει το ντεμπούτο του στο ψηφιακό κατάστημα της Epic, θα μπορείτε να το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τις πρώτες 24 ώρες και να το κρατήσετε για πάντα στη συλλογή σας -αρκεί να προλάβετε. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το παιχνίδι θα έρθει και στο Steam από τον Αύγουστο του 2021.

Η Creative Assembly πήρε θέση δημόσια και εξήγησε ότι ο επερχόμενος τίτλος θα είναι αποκλειστικός για δώδεκα μήνες, γιατί θέλει να προσεγγίσει όσο το δυνατόν περισσότερους νέους παίκτες. Επίσης, όπως μεταφέρει ήταν μια δύσκολη απόφαση και τόνισε ότι αυτή είναι μια «εφάπαξ» συμφωνία.

Αυτό δε σημαίνει μόνο ότι θα φέρουμε τις ιστορίες και τους θρύλους του Troy σε ένα ευρύ κοινό χάρη στην τεράστια πλατφόρμα της Epic, αλλά σημαίνει επίσης ότι οι νέοι παίκτες θα δοκιμάσουν το Total War για πρώτη φορά, βιώνοντας το μοναδικό gameplay που προσφέρει η σειρά.

Επίσης, η Epic πλήρωσε για να έχουν οι παίκτες τον τίτλο εντελώς δωρεάν για τις πρώτες 24 ώρες, για τα 20α γενέθλια της σειράς, αυτή ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να την αφήσουμε να περάσει έτσι.

Τέλος, επισημαίνει ότι μελλοντικά θέλει να κυκλοφορεί τα Total War παντού, ταυτόχρονα, σε όσο το δυνατόν περισσότερα ψηφιακά καταστήματα.

Το Total War Saga: Troy κυκλοφορεί στις 13 Αυγούστου αποκλειστικά στο Epic Games Store, ενώ τον Αύγουστο του 2021 θα καταφθάσει στο PC και άλλες υπηρεσίες.