GTA San Andreas: Αν υπήρχε remake το 2022 με Unreal Engine 5 θα ήταν κάπως έτσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα απίστευτα concept και για τα GTA III και Vice City
20 Ιουνίου 2022 10:31
GTA San Andreas: Αν υπήρχε remake το 2022 με Unreal Engine 5 θα ήταν κάπως έτσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition κυκλοφόρησε πέρυσι το Νοέμβριο για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Switch, φέρνοντας την τριλογία των Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas ξανά στο προσκήνιο.

Παρά τα όποια προβλήματα των remasters της Rockstar Games, το πακέτο σίγουρα κατάφερε να ανοίξει την όρεξη των fans, υπενθυμίζοντας μάλιστα σε πολλούς τις τρομερές ιστορίες των εν λόγω τίτλων. Έτσι, ο YouTuber TeaserPlay πέρασε αρκετές ώρες στην προηγμένη μηχανή γραφικών Unreal Engine 5, η οποία διατίθεται δωρεάν από την Epic Games, δημιουργώντας μερικά concepts που δείχνουν πώς θα έμοιαζαν τα πιθανά remakes των San Andreas, Vice City και GTA III αν κυκλοφορούσαν με την σημερινή τεχνολογία.

Αναλυτικότερα, ο TeaserPlay δημιούργησε τη θρυλική γειτονία Grove Street στην Unreal Engine 5 για το concept του San Andreas, ένα φωτεινό δρόμο γεμάτο φοίνικες και ένα ατμοσφαιρικό σοκάκι για το Vice City, καθώς και το πάρκο της Liberty City και μια χαρακτηριστική γειτονιά της για το GTA III. Αξίζει να σημειωθεί πως τα βίντεό του χρησιμοποιούν και τα τρομερά λεπτομερή 3D μοντέλα του καλλιτέχνη Hossein Diba, για τα οποία σας είχαμε ενημερώσει με σχετικό δημοσίευμα πέρυσι το Φεβρουάριο.

Είναι από τις περιπτώσεις που τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οπότε σας αφήνουμε να απολαύσετε τα βίντεο!

Το concept ενός GTA San Andreas Remake στην Unreal Engine 5:

Το concept ενός GTA Vice City Remake στην Unreal Engine 5:

Το concept ενός GTA III Remake στην Unreal Engine 5:

Όπως φαίνεται, η κοινότητα ψήνεται για remakes των κλασσικών GTA τίτλων, αλλά μιας και η Rockstar έχει ήδη κυκλοφορήσει το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition μάλλον δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι τέτοιο.

Όλα τα φώτα, λοιπόν, είναι στραμμένα στο GTA 6, το οποίο είχε επιβεβαιωθεί επίσημα στις αρχές της χρονιάς.