Αν τα παλιά GTA επέστρεφαν με next-gen γραφικά θα έδειχναν έτσι!

Και ήδη μας τρέχουν τα σάλια!
02 Φεβρουαρίου 2021 14:43
Αν τα παλιά GTA επέστρεφαν με next-gen γραφικά θα έδειχναν έτσι!

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες σχετικά με το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Grand Theft Auto οργιάζουν, ενώ ολοένα και πιο συχνά κάνουν το γύρο του διαδικτύου mods και άλλες δημιουργίες της κοινότητας, η οποία δείχνει διαρκώς την αγάπη της για το franchise. Καθώς περιμένουμε με αγωνία το επόμενο βήμα της Rockstar Games, ο 3D artist, Hossein Diba, αποφάσισε να χτυπήσει στη νοσταλγία, δημιουργώντας τους κεντρικούς πρωταγωνιστές των Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto San Andreas, Grand Theft Auto Vice City και Grand Theft Auto IV με σύγχρονα γραφικά.

Μέσα από το βίντεο που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να δείτε πως θα έδειχναν οι Claude, Tommy Vercetti, Carl Johnson και Niko Bellic αν επέστρεφαν σε κάποιο remake.

Η δουλειά του Diba είναι δίχως αμφιβολία αξιέπαινη και το βίντεο κατάφερε να προσελκύσει τα βλέμματα της κοινότητας, συγκεντρώνοντας περισσότερες από μισό εκατομμύριο προβολές. Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε να μη σταματήσει εκεί και δημιούργησε και τη γυναίκα με το ροζ μπικίνι από το loading screen του Vice City. Μέσα από τις εικόνες που ακολουθούν μπορείτε να πάρετε μια γεύση.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τα Grand Theft Auto μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.