Μαντέψτε πόσα εκατομμύρια έχει βγάλει το Diablo Immortal σε δύο εβδομάδες

Γέμισε για τα καλά τους τραπεζικούς λογαριασμούς της Blizzard
19 Ιουνίου 2022 11:25
Μαντέψτε πόσα εκατομμύρια έχει βγάλει το Diablo Immortal σε δύο εβδομάδες

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, το Diablo Immortal κατάφερε στιγμιαία να σπάσει το ρεκόρ του Metacritic και να γίνει το χαμηλότερο βαθμολογημένο από τους χρήστες παιχνίδι όλων των εποχών. Ωστόσο, η Blizzard θα δυσκολεύεται πιθανότατα να ακούσει τα όποια παράπονα εξαιτίας του θορύβου των καταμετρητών χρημάτων που πρέπει να έχουν πάρει φωτιά.

Σύμφωνα με τα δεδομένα του Appmagic, ο mobile τίτλος μετρά πάνω από 8.5 εκατομμύρια downloads μέσα στις πρώτες του δύο εβδομάδες στην αγορά και εκτιμάται πως μέσα στο ίδιο διάστημα έχει βγάλει πάνω από 24 εκατομμύρια δολάρια! Κάπως έτσι το Immortal έχει γίνει ήδη η δεύτερη πιο κερδοφόρα mobile εμπειρία της Blizzard, με το Hearthstone να είναι το μόνο που προηγείται.

Όπως τονίζει το Appmagic, το παιχνίδι φαίνεται πως είναι πιο δημοφιλές στις ΗΠΑ, με τους Αμερικανούς gamers να αντιπροσώπευαν το 43% του συνόλου των εσόδων και τη Νότια Κορέα να ακολουθεί δεύτερη με το 23%. Στη συνέχεια συναντάμε την Ιαπωνία, τη Γερμανία και τον Καναδά, με ποσοστά 8%, 6% και 3% αντίστοιχα, ενώ το υπόλοιπο 17% των εσόδων προέρχεται από άλλες αγορές.

Εν τέλει, λοιπόν, φαίνεται πως η βαθμολογία των χρηστών στο Metacritic δεν αντιπροσωπεύει την πραγματική εμπορική πορεία του παιχνιδιού, το οποίο μοιάζει σαν χρυσορυχείο για τη Blizzard.

Για την ιστορία, το Diablo Immortal κυκλοφορεί από τις αρχές του Ιουνίου για iPhone, Android και PC. Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα παρά πολλά παράπονα για τα microtransactions και τους τρόπους με τους οποίους η εμπειρία προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα, μπορείτε να βρείτε το σχετικό μας δημοσίευμα για όσα έχουν ακουστεί πατώντας εδώ.