Το Apex Legends αποκάλυψε το πρόσωπο του Octane (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθώς μαθαίνουμε το backstory της Lifeline
16 Ιουνίου 2022 14:54
Το Apex Legends αποκάλυψε το πρόσωπο του Octane (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνεχίζοντας τη σειρά Stories from the Outlands, μέσα από την οποία μαθαίνουμε το lore του πασίγνωστου battle royale παιχνιδιού Apex Legends, η Respawn Entertainment έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο βίντεο, το οποίο εστιάζει σε μια χαρακτήρα που γνωρίζουμε από την πρώτη στιγμή.

Συγκεκριμένα, το στούντιο έρχεται τώρα να παρουσιάσει το backstory της Lifeline, της healer χαρακτήρα του τίτλου, αποκαλύπτοντας τους λόγους που την οδηγήσαν στα Apex Games. Αυτό που δεν περίμεναν όμως οι περισσότεροι fans είναι πως θα βλέπαμε για πρώτη φορά και το πρόσωπο του Octane, αφού πρόκειται για ένα επεισόδιο που είναι αφιερωμένο στη Lifeline.

Όπως προκύπτει, λοιπόν, από το βίντεο, ο Octane είναι παιδικός φίλος της Lifeline, με την οποία είχαν διοργανώσει μάλιστα και μια ληστεία. Στο νέο Stories from the Outlands μαθαίνουμε και για μερικά από τα προβλήματα του Octane με τον πατέρα του, ενώ τον βλέπουμε και χωρίς τα προσθετικά του μέλη, αλλά με τα φυσικά του πόδια που τα έχασε από έκρηξη.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που είστε fans του Apex Legends και θέλετε να μάθετε περισσότερα για τους λατρεμένους χαρακτήρες του, μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Apex Legends είναι διαθέσιμο δωρεάν στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch και PC (μέσω Origin και Steam). Μάλιστα, μια ειδική έκδοση του παιχνιδιού κυκλοφόρησε πρόσφατα και για τα Android και iOS.