To Microsoft Flight Simulator αποκτά ελικόπτερα και πετάει στο διάστημα του…Halo

Νέο περιεχόμενο για την 40η επέτειο της σειράς
13 Ιουνίου 2022 00:29
To Microsoft Flight Simulator αποκτά ελικόπτερα και πετάει στο διάστημα του…Halo

Κατά τη διάρκεια του Xbox & Bethesda Games Showcase 2022, η Microsoft αφιέρωσε χρόνο και στο πιο ιστορικό IP της, στο Microsoft Flight Simulator.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, με αφορμή την επέτειο 40 χρόνων της σειράς, η εταιρία αποκάλυψε την 40th Anniversary Edition, η οποία θα έρθει το Νοέμβριο του 2022 εντελώς δωρεάν για όσους απολαμβάνουν την εμπειρία μέσα από το Xbox Game Pass. Πρόκειται για έναν ολοκληρωμένο εορτασμό του franchise, με αφιερώματα στο παρελθόν και νέους πολυαναμενόμενους τύπους αεροσκαφών.

Για παράδειγμα, η εν λόγω έκδοση θα προσθέσει μερικά κλασικά αεροδρόμια και πολλά από τα πιο διάσημα αεροπλάνα από προηγούμενες εκδόσεις, όπως το Microsoft Flight Simulator X και το Microsoft Flight Simulator 2004: A Century of Flight! Επίσης, ακούγοντας την κοινότητα, η ομάδα ανάπτυξης πρόσθεσε στην εμπειρία και ελικόπτερα, δημιουργώντας καινούργιους μηχανισμούς εξομοίωσης, όπως οι υπολογισμοί ρευστοδυναμικής.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως το Microsoft Flight Simulator θα συναντηθεί και με ένα ακόμη ιστορικό IP της εταιρίας, το Halo. Αναλυτικότερα, σε συνεργασία με την 343 Industries, το παιχνίδι θα εμπλουτιστεί από σήμερα με το δωρεάν Halo Infinite Pelican add-on.

Ακολουθεί το βίντεο που συνόδευσε την ανακοίνωση στο πλαίσιο του  Xbox & Bethesda Games Showcase 2022.