Το Microsoft Flight Simulator θα σταματήσει να λιώνει PCs με το νέο update

Το DLSS έρχεται να βελτιώσει δραματικά την απόδοση
30 Ιανουαρίου 2022 11:29
Το Microsoft Flight Simulator θα σταματήσει να λιώνει PCs με το νέο update

Το Microsoft Flight Simulator κυκλοφορεί εδώ και μήνες στο PC, ενώ έφτασε πρόσφατα και στα Xbox Series X|S. Όπως έγινε γνωστό, όμως, οι παίκτες του PC πρόκειται να λάβουν ένα νέο update και συγκεκριμένα, την DLSS τεχνολογία του DirectX 12, μέσα στο έτος που διανύουμε. Αυτό σημαίνει πως πλέον, η απόδοση του τίτλου θα γίνει ακόμη καλύτερη.

Αυτή η επιβεβαίωση έρχεται από τα χείλη των προγραμματιστών, οι οποίοι μέσα από ένα Q&A, ενημέρωσε την κοινότητα. Παρόλο που το Asobo Studio δεν είπε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το πολυπόθητο αυτό update, μάθαμε ότι ετοιμάζει αρκετά πράγματα για το flight simulator παιχνίδι, για το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Όπως έγινε γνωστό, θα υπάρξει αρκετό νέο περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, ενώ με το World Update 7, που θα φτάσει αύριο, θα ενημερώσει τις δορυφορικές εικόνες της Αυστραλίας και θα φέρει ένα νέο ψηφιακό υψομετρικό μοντέλο. Επίσης, με το World Update 8, το οποίο θα φτάσει στα τέλη του Μαρτίου, θα φέρει την Iberia Airline για την Πορτογαλία και την Ισπανία.

Βέβαια, μην ξεχνάτε ότι έχει ανακοινωθεί ήδη το νέο δωρεάν πακέτο επέκτασης του Top Gun: Maverick, για τον Μάιο του 2022.