Ισπανία και Πορτογαλία μεταμορφώνονται στο Microsoft Flight Simulator (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθώς και το Γιβραλτάρ και η Ανδόρα
25 Μαρτίου 2022 21:47
Ισπανία και Πορτογαλία μεταμορφώνονται στο Microsoft Flight Simulator (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ταλαντούχα ομάδα ανάπτυξης Asobo και η Microsoft συνεχίζουν να εμπλουτίζουν και να βελτιώνουν την εμπειρία του Microsoft Flight Simulator και έτσι μόλις κυκλοφορήσαν το όγδοο κατά σειρά world update, με υπότιτλο Iberia.

Η εν λόγω ενημέρωση εστιάζει στην Ισπανία, στην Πορτογαλία, στο Γιβραλτάρ και στην Ανδόρα, βελτιώνοντας ριζικά την απεικόνισή τους στον ψηφιακό κόσμο του εξομοιωτή πτήσεων. Συγκεκριμένα, οι χώρες πλέον παρουσιάζονται πιο ρεαλιστικά από ποτέ στο παιχνίδι και έτσι οι πιλότοι θα μπορούν να απολαύσουν με περίσσεια λεπτομέρειες τις παραθαλάσσιες γωνιές της Μεσογείου και του Ατλαντικού, την εντυπωσιακή Πυρηναία, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες οροσειρές στην Ευρώπη, καθώς και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική πόλεων όπως η Λισαβόνα και η Μαδρίτη.

Περνώντας σε τεχνικές λεπτομέρειες, οι περιοχές των προαναφερθέντων χωρών έχουν πλέον γεωγραφικά δεδομένα υψηλότερης ανάλυσης, όπως καλύτερες εναέριες φωτογραφίες, ποιοτικότερα υψομετρικά δεδομένα και photogrammetry για σημεία ενδιαφέροντας. Να σημειωθεί πως συγχρόνως η ενημέρωση θα εμπλουτίσει το παιχνίδι και με τέσσερα νέα αεροδρόμια που έχουν επιμεληθεί οι developers, νέα landing challenges και νέες discovery πτήσεις.

Περισσότερα στο trailer που ακολουθεί.

Το Microsoft Flight Simulator είναι διαθέσιμο για PC και Xbox Series X|S, ενώ συμπεριλαμβάνεται και στον κατάλογο του Xbox Game Pass.