Diablo IV: Κολασμένη next-gen εμπειρία με Necromancer και φοβερά gameplay πλάνα

Αποκαλύφθηκε και ο τελευταίο class, ο Necromancer
12 Ιουνίου 2022 21:34
Diablo IV: Κολασμένη next-gen εμπειρία με Necromancer και φοβερά gameplay πλάνα

Κατά τη διάρκεια του Xbox & Bethesda Games Showcase 2022, η Blizzard πήρε πάλι τη σκυτάλη και αποκάλυψε ότι το Diablo IV θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες και PC μέσα στο 2023. Μάλιστα, η εταιρία γνωστοποίησε ότι θα έρθει μαζί με cross-play και cross-progression. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να απολαύσετε τον τίτλο με τους φίλους σας, ακόμα κι αν παίζουν από διαφορετική πλατφόρμα, ενώ και εσείς θα μπορείτε να παίξετε παραδείγματος χάρη σε PC και Xbox με το βασικό σας account.

Παρόλο που κυκλοφόρησε πρόσφατα το Diablo Immortal, η Blizzard φαίνεται πως με το 4ο βασικό κεφάλαιο της σειράς θέλει να πάει πολλά βήματα πιο μπροστά το franchise. Η εταιρία ξεκίνησε την παρουσίαση με την αποκάλυψη ότι ο Necromancer είναι το νέο class στο παιχνίδι, ο οποίος -όπως και τα υπόλοιπα class- έχει ανασχεδιαστεί τελείως.

Το παιχνίδι θα διαθέτει περισσότερα από 140 dungeons και όπως είπε η Blizzard δεν υπάρχει ο χρυσός δρόμος να ακολουθήσετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε εσείς πώς θα παίξετε μέσα από τον μεγάλο ανοιχτό κόσμο του Diablo IV.

Αυτή η ανοιχτή εμπειρία επεκτείνεται μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, όπου οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στο Nightmare Dungeons, να απολαύσουν χαοτικές μάχες σε αποκλειστικές PvP ζώνες, να δημιουργήσουν Paragon Boards για να συνεχίσουν να προωθούν και να προσαρμόζουν τους χαρακτήρες τους, πέρα από το max level και να ασχοληθούν με το Tree of Whispers για να ξεκλειδώσουν νέους στόχους και bounties και να αποκτήσουν Legendary εξοπλισμό.

Η έκδοση του Sanctuary του Diablo IV είναι τεράστια. Το character customization είναι πιο πλούσιο από ποτέ και οι παίκτες θα μπορούν να αφήσουν την περιέργειά να τους καθοδηγήσει σε πάνω από 140 dungeons και δεκάδες παράπλευρες αποστολές στην επιδίωξη της νίκης επί των δυνάμεων της Lilith.

Επιπροσθέτως, στο Diablo IV θα βρεθείτε σε διάφορες προκλήσεις όπως World bosses, που θα μπορείτε να σκοτώσετε μαζί με άλλους παίκτες, ενώ και το PvP όπως θα δείτε στα βίντεο παρακάτω, έχει εμπλουτιστεί.

Το Diablo IV θα κυκλοφορήσει σε Xbox PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X|S και PlayStation 5 και PC μέσα στο 2023.