Το PvP του Overwatch 2 θα είναι free-to-play και τώρα ξέρουμε την ημερομηνία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλες οι νέες πληροφορίες
12 Ιουνίου 2022 20:59
Το PvP του Overwatch 2 θα είναι free-to-play και τώρα ξέρουμε την ημερομηνία του (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια του Xbox + Bethesda Showcase 2022, η Microsoft παρουσίασε ένα ολοκαίνουργιο trailer από το επερχόμενο Overwatch 2 της Blizzard. Μάλιστα, το βίντεο είχε και μία έκπληξη για τους fans με μία ολοκαίνουργια χαρακτήρα, την Junker Queen, που θα ενταχθεί στο ήδη μεγάλο ρόστερ του τίτλου.

Η Blizzard μέσα από το επίσημο site της έδωσε μερικές πληροφορίες και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο τίτλος θα διατεθεί ως early access τον Οκτώβριο, για τις κονσόλες και το PC.

Ανυπομονούμε να κυκλοφορήσουμε την αρχή της εμπειρίας του Overwatch 2 στις 4 Οκτωβρίου και να σας εισάγουμε στο νέο συναρπαστικό competitive όραμά μας, με το νέο εκπληκτικό περιεχόμενο, με επανασχεδιασμένους ήρωες, χάρτες και gameplay, που έκαναν το αρχικό παιχνίδι τόσο συναρπαστικό.

Αυτή είναι η αρχή μιας πάντα συνεχούς και πάντα εξελισσόμενης εποχής για το franchise και δεσμευόμαστε να φέρνουμε συχνά στους παίκτες ουσιαστικές ενημερώσεις που έχουν προγραμματιστεί για να διατηρηθεί το μέλλον του Overwatch 2 φρέσκο και διασκεδαστικό για πολλά χρόνια.

Για την ιστορία, στο PvP του Overwatch 2, διαθέτει μεταξύ άλλων το νέο 5v5 multiplayer mode, το οποίο και θα μπορείτε να παίξετε με τους φίλους σας, ακόμα και αν παίζετε από διαφορετική πλατφόρμα. Ναι, το παιχνίδι θα υποστηρίζει κανονικά cross-platform play, καθώς και cross-platform progression, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξετε με το προσωπικό σας account, από όποια πλατφόρμα εσείς επιθυμείτε.

Τέλος, η Junker Queen είναι η νέα ηρωίδα που αποκαλύφθηκε για το Overwatch 2 και ο 34ος ήρωας του franchise συνολικά, μετά το Sojourn.

Το Overwatch 2 θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου για PC και κονσόλες ως early access. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.