Έξι μήνες μετά η πρώτη σεζόν του Battlefield 2042 επιτέλους καταφθάνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Η DICE αποκαλύπτει το νέο περιεχόμενο
07 Ιουνίου 2022 23:04
Έξι μήνες μετά η πρώτη σεζόν του Battlefield 2042 επιτέλους καταφθάνει (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Battlefield 2042 έκανε το ντεμπούτο του στις 19 Νοεμβρίου για Xbox, PlayStation και PC και από τότε ακολουθήσαν πολλά παράπονα, με review bombing και συλλογή υπογραφών για επιστροφή χρημάτων, αποχωρήσεις από τη DICE και πολλές άλλες όχι και τόσο κολακευτικές εξελίξεις.

Τώρα, η EA φιλοδοξεί να αλλάξει σελίδα και έτσι ανακοίνωσε την πρώτη σεζόν περιεχόμενου του Battlefield 2042 η ο οποία θα καταφθάσει στις 9 Ιουνίου. Με τίτλο Zero Hour, η νέα αυτή σεζόν θα προσθέσει στο ρόστερ των χαρακτήρων την καινούργια Specialist Ewelina, διάφορα νέα όπλα όπως τα Ghostmaker R10 Crossbow και BSV-M Marksman Rifle, καθώς και νέα οχήματα, όπως τα RAH-68 Huron και YG-99 Hannibal που ενδείκνυνται κυρίως για πιο stealth προσεγγίσεις.

Συγχρόνως, στο παιχνίδι θα έρθει και ο ολοκαίνουργιος χάρτης Exposure, ο οποίος θα μεταφέρει τη δράση στα βουνά του Καναδά, προκαλώντας του παίκτες να παλέψουν σε ένα τερέν με ακραίο verticality. Όπως συνηθίζεται στα παιχνίδια που ακολουθούν το μοντέλο των σεζόν, έτσι και η Zero Hour θα προσθέσει στο παιχνίδι ένα Battle Pass με 100 βαθμίδες. Αυτό θα έχει και δωρεάν και επί πληρωμή περιεχόμενο, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να ξεκλειδώσουν Skins, BFC, Player Card Backgrounds, Weapon Charms, Takedowns κ.α.

Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το επίσημο gameplay trailer που έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας η EA, για να συνοδεύσει την κυκλοφορία της νέας σεζόν, ενώ για ακόμη περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού πατώντας εδώ.