Το Xbox ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση για το Xbox & Bethesda Games Showcase 2022

“Games, games, games”
05 Ιουνίου 2022 19:00
Το Xbox ξεκινά την αντίστροφη μέτρηση για το Xbox & Bethesda Games Showcase 2022

Πριν μερικές ημέρες η αυλαία του Summer Game Fest σηκώθηκε με το State of Play του PlayStation, το οποίο φιλοξένησε μεταξύ άλλων το remake του Resident Evil 4, το Final Fantasy 16 και το Street Fighter 6. Τώρα, από τους μεγάλους platform holders τη σκυτάλη ετοιμάζεται να πάρει η Microsoft, η οποία έχει επιβεβαιώσει εδώ και καιρό το καλοκαιρινό της gaming event, στο οποίο αναμένεται να μάθουμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για το Xbox και την Bethesda.

Συγκεκριμένα, το Xbox & Bethesda Games Showcase 2022 είναι προγραμματισμένο για τις 12 Ιουνίου στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος), με την επίσημη ανακοίνωση να τονίζει ότι θα δούμε «εκπληκτικά παιχνίδια από τα Xbox Game Studios, τη Bethesda και από συνεργάτες σε όλο τον πλανήτη». Και επίσημα, λοιπόν, απέχουμε μόλις μια εβδομάδα και έτσι το Xbox αποφάσισε να ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση.

Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, μέσα από τους επίσημους social media λογαριασμούς του, το Xbox ανάρτησε ένα σχετικό εικαστικό, με την περιγραφή του να τονίζει πως «μένει μια εβδομάδα μέχρι τα παιχνίδια». Παράλληλα, η εταιρία ετοίμασε και ένα σύντομο χιουμοριστικό βίντεο, το οποίο προετοιμάζει και αυτό το έδαφος για το τι μπορούμε να περιμένουμε από το σόου. Αναλυτικότερα, πρόκειται για ένα μοντάζ με δεκάδες φορές που έχει ειπωθεί η λέξη Xbox στις τελευταίες παρουσιάσεις της εταιρίας, με τον Phil Spencer να έχει τον τελευταίο λόγο, λέγοντας ‘games’.

Ακολουθούν τα σχετικά προωθητικά tweets του Xbox.

Φυσικά, η ομάδα των Unboxholics θα καλύψει όλες τις εξελίξεις από το μεγάλο σόου των Xbox και Bethesda, καθώς και όλων των υπόλοιπων gaming events του καλοκαιριού, οπότε μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι ακριβώς εδώ στο Unboxholics.com. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας σχετικά με το πρόγραμμα, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε το συγκεντρωτικό μας άρθρο.