Αναποδιά για το eFootball ξανά - Το Master League mode θα αργήσει πολύ ακόμη

Το δημοφιλές mode των fans των Pro Evolution Soccer δε θα έρθει ακόμα
31 Μαΐου 2022 20:09
Αναποδιά για το eFootball ξανά - Το Master League mode θα αργήσει πολύ ακόμη

Ακόμη μια αναποδιά χτυπά το eFootball και το ήδη προβληματικό εγχείρημα της Konami να προσφέρει έναν free-to-play ποδοσφαιρικό τίτλο. Ύστερα από το πρόσφατο V.1.0.0 update που υποσχόταν να λυτρώσει το παιχνίδι από τα πολλά και σοβαρά gameplay προβλήματά του, έρχεται να προστεθεί η καθυστέρηση του Master League. 

Μέσα από τα επίσημα social media του eFootball στο Twitter, ανακοινώθηκε ότι το Master League mode θα καταφθάσει στον τίτλο με update εντός του 2023

To Master League αποτελεί ένα mode σπεσιαλιτέ των Pro Evolution Soccer που είχε λατρευτεί από εκατομμύρια fans του ποδοσφαιρικού τίτλου της Konami, επομένως είναι λογικό να αποτελεί μια πολυαναμενόμενη προσθήκη. 

Επίσης γίνεται λόγος πως μελλοντικά θα προστεθούν νέες ομάδες επι πληρωμή κάτι που θα γίνει μέχρι το τέλος του 2022. Δε διευκρινίζεται ωστόσο εάν αυτό θα ισχύει για το απλό Match mode ή για κάποιο άλλο ξεχωριστό League mode που θα έρθει μελλοντικά. 

Όσο για το δωρεάν περιεχόμενο γίνεται λόγος για το Lobby Match (καλοκαίρι 2022), μερικές editing λειτουργίες (χειμώνας 2022) και cross platform μεταξύ κονσόλες και PC (χειμώνας 2022). Προς το παρόν το eFootball βρίσκεται εν μέσω μιας ανάπαυλας καθώς η Konami έχει ρίξει το παιχνίδι για λόγους συντήρησης. 

Με την επιστροφή του θα διατεθεί το patch v.1.1.0 του τίτλου και η 2η σεζόν θα έρθει περίπου δύο εβδομάδες αργότερα.