eFootball 2023: Με άρωμα από Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 ξεκινά η Season 2

Αν και δεν έχει τα δικαιώματα από τη FIFA
17 Νοεμβρίου 2022 16:01
eFootball 2023: Με άρωμα από Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 ξεκινά η Season 2

Η Konami και η PES Productions μπορεί να μην έχουν τα επίσημα δικαιώματα από τη FIFA για να ζωντανέψουν το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 αλλά κατάφεραν να φέρουν έντονο το άρωμά του στο eFootball. 

Από σήμερα, όπως ανακοίνωσε η Konami, ξεκινάει η 2η σεζόν του eFootball 2023 και έρχεται με θεματολογία "Μουντιάλ" -αν και η ίδια το ονομάζει "The Football Festival" για να μην προκύψει θέμα με τα δικαιώματα. 

Έτσι το "Μουντιάλ" του eFootball 2023 προσθέτει 40 εθνικές ομάδες στον τίτλο, μαζί με ένα σωρό gameplay βελτιώσεις και διορθώσεις που αφορούν τόσο τους πιο έμπειρους όσο και τους αρχάριους του δωρεάν ποδοσφαιρικού τίτλου της Konami. 

Ανάμεσα στις προσθήκες είναι τα "φακελάκια" National Team Packs και οι "Big Time" κάρτες παικτών. Μια από αυτές είναι του Diego Maradona από τον αγώνα Αργεντινής - Αγγλίας στο Μουντιάλ του '86. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Μαραντόνα είχε αφαιρεθεί από το FIFA 22 τον Μάρτιο λόγω μιας διαμάχης με τα δικαιώματά του και φαίνεται πως τελικά κατέληξε στο eFootball 2023. 

Ανάμεσα στις βελτιώσεις είναι η συχνότητα αλλαγής του κέρσορα για το ποιον παίκτη ελέγχετε, βελτιωμένη ταχύτητα στη συρτή πάσα, ρυθμίστηκε η manual πάσα, βελτιώθηκαν οι ντρίπλες αλλά και τα δυνατά σουτ που η μπάλα χάνει σταδιακά ύψος, μαζί με τα σκαφτά σουτ. Περισσότερα και αναλυτικότερα για τις αλλαγές θα βρείτε πατώντας εδώ

Αυτές είναι οι 40 Εθνικές Ομάδες: 

Δείτε το trailer της Season 2 του eFootball 2023: 

Το νέο update του eFootball 2023 είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφορεί δηλαδή PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Android και iOS.