Οι servers του Dark Souls στο PC θα ανοίξουν ξανά σύντομα

Νέες δηλώσεις από τη FromSoftware
29 Μαΐου 2022 12:53
Οι servers του Dark Souls στο PC θα ανοίξουν ξανά σύντομα

Όπως σας ενημερώσαμε, τον Ιανουάριο οι servers των PC εκδόσεων των Dark Souls: Remastered, Dark Souls 2 και Dark Souls 3 έκλεισαν προσωρινά, έπειτα από αναφορές που έκαναν το γύρο του διαδικτύου για ένα σοβαρό κενό ασφαλείας. Τώρα, περίπου έξι μήνες μετά, υπάρχει ξανά φως στο τούνελ.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η publishing εταιρία Bandai Namco είχε επιβεβαιώσει πως οι servers θα παραμείνουν offline μέχρι και μετά την κυκλοφορία του Elden Ring, έτσι ώστε να υλοποιηθούν οι απαραίτητες τεχνικές αλλαγές. Τώρα, η FromSoftware επιβεβαίωσε πως εργάζεται για να αποκαταστήσει την κατάσταση, χωρίς όμως να διευκρινίζει ακριβώς πότε οι PC gamers θα μπορούν να αρχίσουν ξανά το PvP και το PvE co-op στα λατρεμένα σκληροπυρηνικά RPGs.

Συγκεκριμένα, σε μια δήλωση που παραχώρησε στο PC Gamer, το στούντιο επιβεβαίωσε:

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία επαναφοράς των διαδικτυακών διακομιστών της σειράς Dark Souls στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Σκοπεύουμε να επαναφέρουμε σταδιακά την υπηρεσία για κάθε παιχνίδι, αποκαθιστώντας τους servers για το Dark Souls 3 μόλις ολοκληρώσουμε τις απαραίτητες εργασίες για τη διόρθωση του προβλήματος.

Θα παρέχουμε πρόσθετες ενημερώσεις μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα αποκατάστασης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους παίκτες μας για την υπομονή και την κατανόησή τους, καθώς εργαζόμαστε για την επίλυση αυτού του προβλήματος.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, θα χρειαστεί λίγη ακόμη υπομονή, αλλά όπως και χει για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.