Το Star Wars Jedi: Survivor θα είναι πιο σκοτεινό από το Fallen Order

Επίσημες πληροφορίες από τον director του παιχνιδιού
28 Μαΐου 2022 15:43
Το Star Wars Jedi: Survivor θα είναι πιο σκοτεινό από το Fallen Order

Εχθές το βράδυ, η EA και η Respawn Entertainment ανακοίνωσαν επίσημα τη συνέχεια του Star Wars Jedi: Fallen Order. Μετά τις φήμες των τελευταίων μηνών, η εταιρία άνοιξε επιτέλους τα χαρτιά της και έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer από το ολοκαίνουργιο Star Wars Jedi: Survivor.

Τώρα, μέσα από το επίσημο site του παιχνιδιού αποκαλύφθηκαν νέες πληροφορίες για το παιχνίδι ,απευθείας από τα χείλη του director Stig Asmussen, ο οποίος ήταν επίσης director και στο Fallen Order. Μέσα από το εν λόγω Q&A που πραγματοποιήθηκε μετά το reveal, ο Asmussen ερωτήθηκε αν το 2ο κεφάλαιο θα έχει μυστήριο και αν είναι πιο απειλητικό.

Όλες οι δηλώσεις του:

Ναι, το βρήκες! Ακριβώς αυτός είναι ο σκοπός και το ύφος του παιχνιδιού. Να αφήσουμε τον παίκτη με πολλές ερωτήσεις, αλλά να είναι πολύ ιντριγκαδόρικο όλο αυτό. Το παιχνίδι έχει να κάνει με την επιβίωση. Γι' αυτό λέγεται Jedi: Survivor. Βρίσκονται σε σκοτεινούς καιρούς και ο Cal και το πλήρωμα κάνουν ό,τι χρειάζεται για να παραμείνουν ζωντανοί. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάνουν σχέσεις με άτομα που σε άλλες εποχές θα θεωρούνταν ανούσιες.

Μερικά άτομα απεικονίζονται και στο trailer, αλλά και πάλι δε θέλω να δώσω τίποτα έτσι, αλλά ναι, σίγουρα υπάρχει μια αίσθηση….Άστο δε θέλω να σας το χαλάσω, συγγνώμη!

Φτιάχνουμε το παιχνίδι για τους fans. Κάθε μέρα βάζουμε αίμα, ιδρώτα και δάκρυα σε αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για εμάς από το να φέρουμε το χειριστήριο στα χέρια των παικτών και να τους έχουμε μια Star Wars εμπειρία που να πιστεύουν ότι αξίζει τον κόπο και να διασκεδάζουν παίζοντάς το. Δεν το θεωρούμε δεδομένο. Εκτιμούμε πραγματικά το γεγονός ότι μπορούμε να οικοδομήσουμε σε αυτό το σύμπαν και να συμβάλουμε σε αυτό. Οι fans είναι δίπλα μας.

Πρόκειται για το νέο third person, narrative-driven, action-adventure παιχνίδι της ταλαντούχας ομάδα ανάπτυξης Respawn Entertainment, η οποία βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Lucasfilm Games για το project. To Survivor θα αφηγηθεί το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του Cal Kestis, με τα γεγονότα του να λαμβάνουν χώρα πέντε χρόνια μετά το STAR WARS Jedi: Fallen Order.

Το Star Wars Jedi: Survivor θα κυκλοφορήσει το 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC.