Το Returnal του PS5 φαίνεται πως θα έρθει σύντομα στο PC

Όπως αποκαλύπτει καταχώρηση στη βάση δεδομένων του Steam
26 Μαΐου 2022 22:04
Το Returnal του PS5 φαίνεται πως θα έρθει σύντομα στο PC

Όπως σας ενημερώσαμε, το PlayStation ανακοίνωσε πως μέχρι το 2025 οι μισές κυκλοφορίες του θα είναι σε PC και mobile, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως τα God of War, Horizon Zero και Days Gone τα έχουν πάει εξαιρετικά στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Τώρα, καθώς η στροφή της εταιρίας προς τους PC gamers συνεχίζεται, ένα ακόμη παιχνίδι φαίνεται πως θα βρει προσεχώς το δρόμο του στην πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, στη βάση δεδομένων του Steam προστέθηκε μια νέα καταχώρηση που αφορά το Returnal. Όπως επισημαίνει το SteamDB, ένα προϊόν με κωδική ονομασία ‘Oregon’ εντάχθηκε παρασκηνιακά στο κατάστημα της Valve.

Η καταχώρηση έχει μεταξύ άλλων τα tags “rogue-like”, “sci-fi”, “bullet hell” και “female protagonist”, ενώ στα μεταδεομένα υπάρχουν και άλλες χαρακτηριστικές λέξεις και φράσεις που δείχνουν φως-φανάρι πως πρόκειται για το Returnal, όπως οι: Helios, Tower of Sisyphus και Atropos.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως η PC έκδοση του Returnal είχε διαρρεύσει και από το τεράστιο leak του GeForce Now πέρυσι, το οποίο παραμένει ακόμη αλάνθαστο. Πλέον, με τη Sony να έχει ξεκινήσει να επιμελείται τη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, μάλλον η κυκλοφορία ή έστω η ανακοίνωση δεν απέχει πολύ.

Το ενδιαφέρον με το Returnal είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο αποκλειστικά για το PlayStation 5. Αν, λοιπόν, η μεταφορά του στο PC επιβεβαιωθεί, αυτό σημαίνει πως η Sony δε σκοπεύει να περιορίσει τις PC κυκλοφορίες της σε παλιότερα ports από το PS4, αλλά μάλλον σκοπεύει να μεταφέρει και αποκλειστικότητες του PS5.

Για την ιστορία, το Returnal υποδέχθηκε πρόσφατα τη μεγάλη του Ascension ενημέρωση, για την οποία μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.