Το Returnal - Ascension είναι μια τεράστια ενημέρωση που προσθέτει co-op (ΒΙΝΤΕΟ)

Και έναν πύργο γεμάτο προκλήσεις
10 Μαρτίου 2022 00:39
Το Returnal - Ascension είναι μια τεράστια ενημέρωση που προσθέτει co-op (ΒΙΝΤΕΟ)

Τελικά οι φήμες των τελευταίων μηνών επιβεβαιώθηκαν και η Housemarque μόλις ανακοίνωσε το νέο τεράστιο update του Returnal.

Συγκεκριμένα, το στούντιο δανείστηκε λίγο από το χρόνο του πρόσφατου State of Play για να παρουσιάσει το Ascension. Πρόκειται για το Update 3.0 του παιχνιδιού, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου.

Η μεγαλύτερη προσθήκη του είναι το co-op, αφού πλέον θα μπορείτε να βιώσετε ολόκληρο το campaign μαζί με έναν ακόμη παίκτη. Παράλληλα, η ενημέρωση θα φέρει στο παιχνίδι και το The Tower of Sisyphus, το οποίο είναι προσβάσιμο εφόσον έχετε ξεκλειδώσει το Icarian Grapnel.

Πρόκειται για έναν πύργο, ο οποίος απαρτίζεται από είκοσι ορόφους και είναι γεμάτος εχθρούς. Σε κάθε όροφο θα κληθείτε να εξολοθρεύσετε όλους τους εχθρούς για να ανεβείτε στον επόμενο, με την δυσκολία προφανώς να κλιμακώνεται.

Να σας υπενθυμίσουμε πως το Returnal είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το PS5. Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση και περιλαμβάνει άφθονα gameplay πλάνα από το νέο περιεχόμενο.