Returnal: Τελικές απαιτήσεις συστήματος και ημερομηνία για την PC έκδοση!

Καταφθάνει στους υπολογιστές ο τίτλος του PS5
19 Ιανουαρίου 2023 15:12
Returnal: Τελικές απαιτήσεις συστήματος και ημερομηνία για την PC έκδοση!

Όπως είχε ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια των The Game Awards 2022, στις αρχές του 2023 θα κατέφθανε στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μια από τις αποκλειστικότητες του PS5, το Returnal. Τώρα, η στιγμή σχεδόν έφτασε, με το PlayStation να ανακοινώνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, μέσα από μια αναλυτική ανάρτηση στο PlayStation Blog, η εταιρία επιβεβαίωσε πως το Returnal θα κυκλοφορήσει στο PC στις 15 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως ο τίτλος θα υποστηρίζει διάφορα προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως οι τεχνολογίες upscaling NVIDIA DLSS και AMD FSR, ενώ ο τεχνικός τομέας έχει βελτιωθεί ακόμη περισσότερο με την προσθήκη ray-traced reflections.

Παράλληλα, η PC έκδοση του Returnal θα υποστηρίζει και Ultrawide και Super Ultrawide οθόνες, Dolby Atmos ήχο, 5.1 ή 7.1 surround, ενώ μαζί με την υποστήριξη για πληκτρολόγιο και ποντίκι θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το DualSense χειριστήριο, μαζί με τις haptic feedback και adaptive trigger τεχνολογίες του.

Ακολουθούν οι τελικές απαιτήσεις συστήματος του Returnal, καθώς και το νέο trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα για να συνοδεύσει την ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας του.

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, στο αναλυτικό video review των Unboxholics για το παιχνίδι, ο Σάκης Καρπάς είχε αναφέρει:

Tο Returnal είναι ένα αφιλόξενο, σκληροπυρηνικό και άκρως εθιστικό rogue like shooter που θέτει από νωρίς υποψηφιότητα για παιχνίδι της χρονιάς. Δυστυχώς, δεν είναι τίτλος που μπορούν όλοι να απολαύσουν, μιας και ανήκει σε μία πολύ “ζόρικη” κατηγορία που απαιτεί μεγάλη αφοσίωση από τους παίκτες. Επιπροσθέτως, θεωρώ κακή κίνηση από τη Sony να κοστολογήσει την εν λόγω κυκλοφορία στα €80, όχι γιατί δεν τα αξίζει, αλλά γιατί αυτό το ποσό δε συνάδει με την indie καρδιά που χτυπάει στο εσωτερικού της...

Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε την κριτική του πατώντας εδώ.