Το Returnal του PlayStation 5 έρχεται στο PC (TRAILER)

Διαθέσιμο στις αρχές του 2023
09 Δεκεμβρίου 2022 02:51
Το Returnal του PlayStation 5 έρχεται στο PC (TRAILER)

Μετά από μήνες που ακούγαμε φήμες και βλέπαμε διαρροές, κατά τη διάρκεια του pre-show των The Game Awards 2022, η Sony ανακοίνωσε και επίσημα ότι ένα ακόμη αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation θα έρθει στο PC. Ναι, το Returnal της Housemarque πρόκειται να καταφθάσει και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στις αρχές του 2023.

Για την ιστορία, το Returnal είχε κυκλοφορήσει στις 30 Απριλίου 2021 για το PlayStation 5 και έκτοτε είχε κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου του Καλύτερου Παιχνιδιού στα 18α British Academy Games Awards.

Μερικές πληροφορίες για το Returnal:

Μετά την αναγκαστική προσγείωσή της σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς μορφή, η Selene πρέπει να αναζητήσει τη διαφυγή της μέσα από το άγονο τοπίο ενός αρχαίου πολιτισμού. Απομονωμένη και μόνη, είναι αναγκασμένη να πολεμήσει με νύχια και με δόντια για την επιβίωση. Ηττάται ξανά και ξανά και κάθε φορά που πεθαίνει, αναγκάζεται να ξεκινήσει το ταξίδι της από την αρχή.

Μέσω του ανελέητου roguelike παιχνιδιού, θα ανακαλύψετε ότι με κάθε κύκλο ο πλανήτης αλλάζει, όπως και τα αντικείμενα που έχετε στη διάθεσή σας. Κάθε κύκλος σας προσφέρει νέους συνδυασμούς, σας αναγκάζει να φτάσετε πέρα από τα όριά σας και να προσεγγίσετε τη μάχη με διαφορετική στρατηγική κάθε φορά.

Τα εντυπωσιακά οπτικά εφέ ζωντανεύουν τον κόσμο της σήψης που σας περιβάλλει και η σκοτεινή ομορφιά του είναι γεμάτη με εκρηκτικές εκπλήξεις. Από αμφίρροπες μάχες bullet hell, μέχρι συγκλονιστικές ανατροπές σε ερημικά περιβάλλοντα γεμάτα αντιθέσεις. Θα εξερευνήσετε, θα ανακαλύψετε και θα πολεμήσετε για να βρείτε τον δρόμο σας σε αυτό το ταξίδι που δεν συγχωρεί λάθη, όπου το μυστήριο παραμονεύει την κάθε σας κίνηση.

Σχεδιασμένος για να παίξετε άπειρες φορές, ο κόσμος του Returnal δημιουργείται καθώς προχωράτε στο παιχνίδι και σας προσκαλεί να ανασυνταχτείτε έπειτα από κάθε ήττα και να αντιμετωπίσετε τις νέες, εξελισσόμενες προκλήσεις που εμφανίζονται έπειτα από κάθε σας αναγέννηση.

Πατώντας εδώ, μπορείτε να δείτε και το αναλυτικό Video Review μας για το παιχνίδι, το οποίο είχε επιμεληθεί ο Σάκης Καρπάς, αναφέροντας:

Tο Returnal είναι ένα αφιλόξενο, σκληροπυρηνικό και άκρως εθιστικό rogue like shooter που θέτει από νωρίς υποψηφιότητα για παιχνίδι της χρονιάς. Δυστυχώς, δεν είναι τίτλος που μπορούν όλοι να απολαύσουν, μιας και ανήκει σε μία πολύ “ζόρικη” κατηγορία που απαιτεί μεγάλη αφοσίωση από τους παίκτες. Επιπροσθέτως, θεωρώ κακή κίνηση από τη Sony να κοστολογήσει την εν λόγω κυκλοφορία στα €80, όχι γιατί δεν τα αξίζει, αλλά γιατί αυτό το ποσό δε συνάδει με την indie καρδιά που χτυπάει στο εσωτερικού της...

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε και το σχετικό trailer της ανακοίνωσης.