Ο Elon Musk "τουιτάρει" τον χαρακτήρα του στο Elden Ring και οι fans τον τρολάρουν

Επειδή είχε εξοπλισμένες δύο ασπίδες..
25 Μαΐου 2022 23:52
Ο Elon Musk "τουιτάρει" τον χαρακτήρα του στο Elden Ring και οι fans τον τρολάρουν

Τι κι αν είναι ο CEO της Tesla και είναι παράλληλα αρκετά απασχολημένος με όλα αυτά που έχει στο κεφάλι του; Ο Elon Musk συνεχίζει να ασχολείται με τα videogames, αφού τελευταία παίζει αποκλειστικά και μόνο το Elden Ring. Μάλιστα, πολλές φορές μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter έχει μιλήσει ανοιχτά για τον τίτλο της FromSoftware και είχε πει ότι είναι «η πιο όμορφη τέχνη που έχει δει ποτέ».

Ο “Mr. Tesla” είναι μεγάλος fan του Elden Ring και πριν μερικές ώρες ένας θαυμαστής του τον ρώτησε τι είδους χαρακτήρα παίζει στο επιτυχημένο RPG της FromSoftware. Εκείνος, απάντησε πολύ γρήγορα στην ερώτηση αυτή και έκανε γνωστό πως παίζει κυρίως “power mage”, αλλά έχει εξοπλισμένο ένα σπαθί/κατάνα για τις κοντινές αποστάσεις και δύο...ασπίδες.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το build του, έδειξε που έχει ξοδέψει τους πόντους από τα levels και επισήμανε ότι παρόλο που φοράει βαριά ρούχα, αλλάζει συχνά το equip load για να κάνει πιο γρήγορα τα rolls.

Βέβαια, στα σχόλια από κάτω πολλοί τον «τρολάρουν» μιας και παρόλο που έχει αρκετούς πόντους στο Intelligence και στο Mind, φοράει δύο ασπίδες και αρκετά βαριά ρούχα, με δύο σπαθιά εξοπλισμένα.

Εσάς πώς σας φαίνεται το build του; Πείτε μας στα σχόλια!