Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την PS5 έκδοση του Hogwarts Legacy (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλες οι πληροφορίες
24 Μαΐου 2022 18:30
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την PS5 έκδοση του Hogwarts Legacy (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Warner Bros. Games και η ομάδα ανάπτυξης Avalanche Software έδωσαν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο trailer για το “Hogwarts Legacy”, το οποίο παρουσιάζει την “next-gen immersion” εμπειρία της PlayStation 5 έκδοσης. Επιπλέον, ο community manager του στούντιο πήρε τη σκυτάλη στο PlayStation Blog και παρουσίασε λεπτομερώς τις ειδικές δυνατότητες του τίτλου για την κονσόλα της Sony.

Έτσι, έγινε γνωστό πως το παιχνίδι θα έρθει με όλα τα χαρακτηριστικά του DualSense, έτσι ώστε να γίνει η εμπειρία του παίκτη καλύτερη, συμπεριλαμβανομένων δηλαδή των adaptive triggers, haptick feedback και pulsing lights. Μάλιστα,μεταξύ άλλων θα υποστηρίζει το Tempest 3D AudioTech και δύο διαφορετικές επιλογές για τα γραφικά, “Fidelity” και “Performance”.

Μια μάγισσα ή ένας μάγος δεν πρέπει ποτέ να είναι χωρίς το ραβδί του και το ασύρματο χειριστήριο DualSense του PlayStation 5 γίνεται επέκταση του ραβδιού σας στο Hogwarts Legacy. Με τόσα πολλά ξόρκια στη διάθεσή σας, τα adaptive triggers σάς επιτρέπουν μεγαλύτερη ευελιξία στη μάχη. Τα ξόρκια θα είναι μοναδικά όταν τα κάνετε, χάρη στο haptic feedback που παρέχει μια άμεση σύνδεση μεταξύ του παίκτη που έχει στα χέρια του το DualSense και του ραβδιού του.

Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι το παιχνίδι θα έχει και άλλα χαρακτηριστικά του χειριστηρίου της Sony, όπως παραδείγματος χάρη, όταν φτιάχνετε ένα potion θα «αισθάνεστε» στα χέρια σας το «γουδί» που θα ανακατεύει τα αντικείμενα.

Επιπλέον, ο SSD εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας του PlayStation 5 θα παρέχει γρήγορους χρόνους φόρτωσης ανεξάρτητα από το πώς επιλέγετε να μετακινηθείτε από μέρος σε μέρος, είτε κάνετε τη διαδρομή με σκούπα, είτε fast travel μέσω του Floo Network. Το Hogwarts Legacy θα υποστηρίζει επιπλέων και τα Activity Cards και Game Help χαρακτηριστικά της κονσόλας.

Το Hogwarts Legacy θα κυκλοφορήσει για PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC την εορταστική περίοδο. Δείτε το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.