Black Myth: Wu Kong: Τα νέα 4K πλάνα του έχουν γραφικά που κόβουν την ανάσα

Απολαύστε ένα νέο gameplay βίντεο 12 λεπτών σε 4K και 60fps
22 Μαΐου 2022 19:34
Black Myth: Wu Kong: Τα νέα 4K πλάνα του έχουν γραφικά που κόβουν την ανάσα

Το Game Science Studio κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες νέα πλάνα από το πολυαναμενόμενο Black Myth: Wu Kong, τον souls-like τίτλο που έχει κλέψει την παράσταση με το σκηνικό της κινέζικης μυθολογίας και τα απαράμιλλης ομορφιάς γραφικά του. 

Στο νέο gameplay θα δείτε ασταμάτητες μάχες με bosses και πλάσματα του κόσμου του Wu Kong -θα θαυμάσετε το boss battle με έναν μαγικό δράκο, μέσα σε χιονισμένα περιβάλλοντα, με τα γραφικά της Unreal Engine 5 να λάμπουν και να προσφέρουν ένα απίθανο οπτικά αποτέλεσμα, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω σε 4K HDR ανάλυση και 60fps. 

Δείτε τα νέα πλάνα του Black Myth: Wu Kong σε 4Κ

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το εν λόγω project βασίζεται σε ένα έπος της κινεζικής μυθολογίας, το “Journey to the West”, που η συγγραφή του έγινε τον 16ο αιώνα κατά τη δυναστεία των “Ming”. Από τα πρώτα κιόλας πλάνα που είχαν δημοσιευθεί, το παιχνίδι είχε γίνει πολύ γρήγορα viral στο διαδίκτυο.

Το Black Myth: Wu Kong βρίσκεται υπό ανάπτυξη για PC και κονσόλες, ενώ ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας. Δείτε το νέο βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.