Η Edelgard είναι έτοιμη για μάχη στο Fire Emblem Warriors: Three Hopes (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα στον Ιούνιο η κυκλοφορία του παιχνιδιού
22 Μαΐου 2022 13:26
Η Edelgard είναι έτοιμη για μάχη στο Fire Emblem Warriors: Three Hopes (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη ένα trailer από το επερχόμενο Fire Emblem Warriors: Three Hopes, το οποίο θα φτάσει στο Nintendo Switch προς τα τέλη του Ιουνίου. Ο νέος τίτλος στο “Warriors” σύμπαν, θέλει να σας πει μία διαφορετική ιστορία, αλλά θα είναι βασισμένη στο κεντρικό παιχνίδι που είδαμε πριν χρόνια από την ιαπωνική εταιρία.

Το νέο βίντεο έχει διάρκεια περίπου ενάμιση λεπτό και θέλει να σας παρουσιάσει την Edelgard και τους συμμάχους του από την Αυτοκρατορία του Adrestian. Συγκεκριμένα, η περιγραφή του βίντεο αναφέρει τα εξής: Γνωρίστε την Edelgard και τους συμμάχους της από την Αυτοκρατορία. Στη συνέχεια μπείτε στη θέση του Shez, καθώς ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους χαρακτήρες του Fire Emblem: Three Houses, σε μια τριάδα συναρπαστικών νέων ιστοριών καθώς παλεύετε για το μέλλον του Fódlan.

Όπως αναφέρει η ιαπωνική εταιρία, σε αυτό το παιχνίδι θα πάρετε τον έλεγχο των Edelgard, Dimitri, Claude και άλλων χαρακτήρων του “Three Houses” παιχνιδιού και να πολεμήσετε για την Fódlan. Όπως μάλλον θα γνωρίζετε, στα Warriors παιχνίδια ο κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του αποκλειστικές κινήσεις και ικανότητες και έτσι και εδώ, θα πρέπει να επιβιώσετε από εκατοντάδες εχθρούς.

Το Fire Emblem Warriors: Three Hopes θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 24 Ιουνίου. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.