Το νέο trailer του Fire Emblem Warriors: Three Hopes επικεντρώνεται στις μάχες

Γνωρίστε τον Dimitri και άλλους χαρακτήρες στο νέο βίντεο
14 Μαΐου 2022 14:16
Το νέο trailer του Fire Emblem Warriors: Three Hopes επικεντρώνεται στις μάχες

Η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα ακόμη ένα trailer από το επερχόμενο Fire Emblem Warriors: Three Hopes, το οποίο θα φτάσει στο Nintendo Switch σε μερικές εβδομάδες από σήμερα. Ο νέος τίτλος στο “Warriors” σύμπαν, θέλει να σας πει μία διαφορετική ιστορία, φυσικά με τους λατρεμένους χαρακτήρες του κεντρικού παιχνιδιού που γνωρίσατε πριν χρόνια.

Έτσι, το νέο βίντεο έρχεται με την ονομασία “Kingdom of Faerghus” και στην περιγραφή του αναφέρει: “Γνωρίστε τον Dimitri και τους συμμάχους του από το Ιερό Βασίλειο των Faerghus. Στη συνέχεια, πάρτε τη θέση του Shez, καθώς ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους χαρακτήρες του Fire Emblem: Three Houses, σε τρεις συναρπαστικές νέες ιστορίες, καθώς παλεύετε για το μέλλον του Fódlan”.

Όπως αναφέρει η ιαπωνική εταιρία, σε αυτό το παιχνίδι θα πάρετε τον έλεγχο των Edelgard, Dimitri, Claude και άλλων χαρακτήρων του “Three Houses” παιχνιδιού και να πολεμήσετε για την Fódlan. Όπως μάλλον θα γνωρίζετε, στα Warriors παιχνίδια ο κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του αποκλειστικές κινήσεις και ικανότητες και έτσι και εδώ, θα πρέπει να επιβιώσετε από εκατοντάδες εχθρούς.

Το Fire Emblem Warriors: Three Hopes θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch στις 24 Ιουνίου. Δείτε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.