Assassin’s Creed, Mega Man και Cuphead έρχονται στο Super Smash Bros. Ultimate (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώ παράλληλα αποκαλύφθηκε και ο πέμπτος μαχητής του Fighter’s Pass
17 Ιανουαρίου 2020 14:04
Assassin’s Creed, Mega Man και Cuphead έρχονται στο Super Smash Bros. Ultimate (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπόλικες εκπλήξεις φαίνεται πως επιφύλασσε η Nintendo για το Super Smash Bros. Ultimate. Η εταιρία αρχικά αποκάλυψε τον πέμπτο και τελευταίο μαχητή που θα εμπλουτίσει το ρόστερ του παιχνιδιού μέσα από το Fighter’s Pass. Αυτός είναι ο Byleth, ο πρωταγωνιστής του Fire Emblem: Three Houses. Οι παίκτες θα μπορούν να αποκτήσουν και την αρσενική αλλά και την θηλυκή εκδοχή του νέου μαχητή στις 28 Ιανουαρίου και στην τιμή των $5.99.

Ωστόσο, η εταιρία έκρυβε εκπλήξεις και για τους Mii Fighters. Ο Ιαπωνικός Κολοσσός θέλει να προσφέρει χαμόγελα σε όσους περισσότερους fans μπορεί. Με την σκέψη αυτή, λοιπόν, η ομάδα φέρνει μερικά κοστούμια που σίγουρα θα αναγνωρίσετε. Τα δύο πρώτα προέρχονται από τίτλους της Ubisoft και θα μεταμορφώσουν τον Mii Fighter σας σε Altair (Assassin’s Creed) ή σε Rabbid. Τα επόμενα δύο προέρχονται από την πλευρά της Capcom. Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι θα προστεθούν δύο επιπλέον κοστούμια για τον Mii Gunner. Το πρώτο είναι η στολή του Mega Man X και το δεύτερο είναι η στολή του MegaMan.EXE από το Mega Man Battle Network Series.

Για τέλος όμως η Nintendo άφησε μία έκπληξη που πολλοί fans ήθελαν εδώ και καιρό. Το τελευταίο κοστούμι του Mii Gunner προέρχεται από το σύμπαν του Cuphead. Ναι, η συνεργασία ανάμεσα στο δημοφιλές fighting παιχνίδι της Nintendo και το εξαιρετικά δύσκολο platformer του Studio MDHR ξεκίνησε και φέρνει ως κοστούμι το Cuphead Mii Gunner που θα περιλαμβάνει επίσης και το “Floral Fury” ηχητικό κομμάτι.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο και πάρτε μία γεύση και από το νέο μαχητή του παιχνιδιού, όπως επίσης και από τις Mii στολές που θα κυκλοφορήσουν στις 28 Ιανουαρίου.